Sköna Maj!

Hej😊

Vackra Maj pågår för fullt och likaså polleninvasionen. Halterna av björkpollen minskar sakta men säkert, dock inget jag märker av ännu. Jag får ta min tidiga morgonpromenad på ca 30 minuter innan jag barrikaderar mig i hemmet med stängda fönster och dörrar.

Jag som i normala fall är värsta soldyrkaren och slänger på bikinin så fort solen börjar värma skulle ha varit brun som en pepparkaka vid det här laget. Men inte i år, nu är jag en riktig blekfis. Den här graviditeten gör min allergi tio gånger värre plus att jag inte tål värme, jag mår jättedåligt av den, så jag ligger här hemma och funderar på att köpa extra persienner till persiennerna ungefär😉. Men det går alltid att hitta något positivt i det negativa: Jag har åtminstone inte foglossning! Härligt! 😁

Det tråkiga är att jag missar en hel del event på grund av mitt mående. Som en väns möhippa och bröllop till exempel. Väldigt trist men ingen idé att gråta över spilld mjölk.

Mina studier och min terapi har jag fått lov att skjuta upp för det är inte lätt att koncentrera sig när illamående och huvudvärk styr mina dagar. Men som tur är kan jag anpassa studietakten själv så det var inga problem, plus att min psykolog tog tidig semester nu så henne kan jag inte träffa iallafall 😉.

Med andra ord är jag extremt osocial just nu och kommer vara ett tag till verkar det som. Men jag hoppas att mitt mående förbättras snarast! Sen hoppas jag på lite kyla och regn oxå i min egoism 😄.

Två ultraljud har vi hunnit med hittills. Jag är med i en ultraljudsstudie nämligen så nu får vi chansen att kika på bebis många gånger innan beräknat födelsedatum. Allt ser bra ut hittills och nu väntar vi på rutinultraljudet som är den 13/6!! Hoppas det går att se könet då!! Nyfiken i en strut liksom, fast vi är rätt säkra på att det är en tjej. Spännande ska det bli.😊

Godast just nu: A-fil med skivad banan och kylskåpskalla babytomater.

Stort GRATTIS till hockeygrabbarna som vann VM-guldet igår!! Vilken match! En rysare utan dess like. Underbart!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *