Nu är jag tillbaka igen

Hej!

Nu har jag haft ett blogguppehåll här. Tanken var att jag bara skulle pausa min grupp Ljusglimten på Facebook tills jag mådde bättre men det blev en paus från alltihopa istället.

Anledningen till pausen var som de flesta vet min graviditet. Jag har haft oflytet att må illa dygnet runt, huvudvärk nästan dagligen, extrem pollenallergi, förstoppning, magkatarr, förkylning, magsjuka och trötthet. Lång lista. Men nu börjar jag få ordning på karusellen igen och mår bättre. Det varierar fortfarande från dag till dag men i det stora hela mår jag betydligt bättre. Ett smolk i bägaren är att jag börjat få foglossning som jag hoppas inte spårar ur, men det lär visa sig 😉.

Bebisen mår bra iallafall och det är huvudsaken. Lite mer än halva tiden har gått nu och vi väntar en pojke som beräknas komma ut den 6/11 om allt går som planerat.❤️

I övrigt har det inte hänt mycket, jag har mest fokuserat på att “överleva” och få ordning på hälsan. Ladda batterierna.

Fynd!!

Idag blev jag så glad för jag hittade den barnvagn vi ville ha! Samma modell och färg som jag hade till min dotter när hon föddes 2007😊.

Emmaljunga Edge Duo Kombi. Både ligg- och sittdel, punkteringsfria däck, regnskydd till både vagn och hjul, myggnät och fotsack till sittdelen. Liggdelen är inte använd. Allt detta för endast 1200kr!! Dessutom körde dom hit vagnen åt oss. Gratis.😃👍🏻 Tack för det!

Ett nytt kapitel

Idag har jag även skrivit in mig på…arbetsförmedlingen! Sist var väl för 15 år sen ungefär. Nuförtiden skriver man tydligen in sig direkt på deras hemsida med hjälp av bank ID och bokar själv in ett möte med handläggare. Mitt möte är på torsdag. Det ska bli intressant. Härligt med nya kapitel i livet! 😊 Eftersom jag inte kommer att använda mig av studiestöd så lär jag bli tvungen till att arbeta under tiden jag pluggar.

Ja det var väl det jag hade på hjärtat just nu. Det kan bli ett oregelbundet bloggande framöver beroende på min dagsform.

Vad gäller min Glädjehealing så hoppas jag att den kommer igång igen inom snar framtid. Den har jag verkligen längtat efter. 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 Comments

  1. Välkommen tillbaka och vi hoppas på fina stunder tillsammans med fig och din lille kille i magen. 🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *