Dagens kort från Mystical Oracle Cards 3/7

Det ser onekligen ut som att den stora kärleken väntar runt hörnet! Det kan även betyda att du redan har träffat din själsfrände.

När stadiet av nyförälskelse har lagt sig kommer nästa stadie fram: Äkta Kärlek. Upplever ni detta tillsammans så är ni helt klart menade för varandra. Dock är det lätt hänt att tro att han/hon är den rätta i nyförälskelsestadiet. Men när de rosa glasögonen åker av tids nog kan besvikelsen bli stor när du inser att personen inte alls var rätt trots allt.

Själsfränder känner äkta kärlek för varandra och de kompletterar varandra. Där du är svagare är den andra starkare och tvärtom. Ni lyfter varandra.

Själsfränder höjer upp varandras inre skönhet och glädje.

Med din själsfrände är du alltid fri att vara dig själv, du kan skratta, gråta, retas och ha riktigt roligt.

Äkta kärlek är alltid värd att kämpa för, att vara modig för och att ta risker för.

Mantra: Jag älskar och jag är älskad

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

18 Comments

 1. Det återstå se om gåtan vågar träda fram! Passar annars in på det vart sen 1996 faktiskt.

 2. ♥ jag är öppensinad . Men främst mer desperat på regn faktiskt . Gillar inte här utomlands värmen i sverige. Liderigel. För jag lider helst ensam om man inte är samma sort. Har verkligen ingen nytta av motsats tycke i här torra öken farliga årstiden. Tur kan göra själsresor till Nordpolen !

 3. Tack ! Men är empati brist på el få vågar stå för det mår passiv dåligt det tänker jag inte göra längre vara passiv tyst. Har en blodigel som inte fattar här. Men var smart nog förvarna innan här hälvtet typ febrarie. Men han har värkligen svårt accepter deta. Så varmblodiga är välkomna stiga fram. Våga stå för värmäkändlighet.

 4. Ja tänk om det stämmer? Då blir jag en väldigt lycklig kvinna ❤
  Då har jag verkligen lyckats träffa en tio poängare. Han har allt man kan önska sig hos en man ..

 5. Hoppas att det blir så denna gång….fick samma vägledning för tre år sedan men den man visade sig vara fel man som inte utvecklats o med alkoholberoende. Nu hoppas jag på harmonisk balanserad utvecklad o trygg man som är medveten andlig o kärleksfull.

 6. Hej kan jag skriva här kansken om du vet vad det var jag fick som budskap eller när han skulle gå brukar man kramas så mdär Inget konstigt med det men så la jag minhand mot hans bröst Nej jag brände mig all kärlek till honom försvann så fick han en vit ring runt kroppen som bakom Jag tyckte om honom så mycket vi äntligen träffades igen Men vad var det som hände mig eller honom kom det från aldrig känt så Innan jag var så bergssäker påmhan var min kärlek Han är utländsk man ska säga kommer från gambia Han har ett snöre runt kroppen då vet jag han är upptagen med en annan kvinna från sitt land redan Han har annan kultur gud är det därför vi passar inte varann Men varför träffades vi igen då Vad menas ska jag glömma hgonom bara nu har han inte hört av sig alls fast han ville ha mitt mobilnummer med Jag har ringt han svarar inte alls Vad gör jag vad var det för budskap eller någon som varnar mig Snälla om du kan svara till mig skulle bli glad Har frågat på andra sidor dom sägfer han är intew bra för mig men varför träffas bara blir så kram hoppas på svar

 7. jag trodde han var min själsfrånde vi kunde prata om allting han var glad han träffat mig Men vad hände Han sa han tyckte om mig verkligen

  Jag trodde han var min själsfrände vi har träffat många gånger förut alltid annat kommit emellan nu trodde jag vad han sa Han tyckte om mig sedan ingenting vrför vad ville han LJuger dom bara för attfå en i säng ändå då säger dom en massa saker Bara för att ljuga se om jag ska gå med på det nej inte jag inte Dom kan gärna få ett nej med veta här kvinnan räött till det Hoppas igen på svar kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *