Dagens kort från Mystical Oracle Cards 6/8

Hej!😊

Jag blev så glad över Dagens Budskap! Ekonomin är som sagt det som gnager mig just nu när A-kassan har tagit semester och ligger efter med handläggningstiderna i 2-3 veckor minst. Idag är det den 6/8 och räkningarna skulle varit betalda den 27/7…

Men idag säger kortet: Misströsta ej! De pengar du behöver är på väg till dig på ett eller annat sätt.

Oroa dig inte för nu/snart öppnas det upp möjligheter!!

Du kanske har blivit arbetslös, förlorat pengar/tillgångar eller råkat i ekonomiska svårigheter på annat sätt (FK?). Vad det än beror på ska du veta att det alltid finns människor som vill och kan hjälpa dig.

Det finns alltid en väg ut.

Hitta din inre styrka och kraft. Bli ett med den. Hitta tillbaka till ditt vägledande ljus och fortsätt jobba på att få tillbaka det du förlorat.

Gör det bästa du kan med de medel du har och om du behöver hjälp så tveka inte att be om det.

Saker och ting kommer att bli bättre!

Mantra: “Jag har tillit till att min ekonomiska situation löser sig enbart till det bästa.”

(Jag är fortfarande inte så aktiv här som jag önskar vara pga att det varit så mycket runt min graviditet. Mer om det finns att läsa här i min blogg ljusglimten.tarotguiderna.se)

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 Comments

  1. Tack! Behövde höra detta. Pga FK nekat sjukp var jag var tvungen sälja mitt hem. Just landat i hyrhus. Fint här ute i skogen. Hoppas jag ska få chans bli frisk o FK slutar bråka.

    • Jag lider med dig! Jag har själv fått bråka med FK tidigare, det tar massor av energi. Och snart behöver jag sjukskriva mig igen. Önskar dig all lycka till!!! Kramar ❤️❤️😊🙏🏻❤️

  2. Så glad att höra från
    Dig. Jag har undrat hur det gått för dig o ”magen”. Läser i bloggen i kväll och önskar dig allt gott😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *