Dagens kort från Gaian Tarot 8/8

Hej!😊

Dagens budskap präglas av vatten, som ni ser på bilden. Vatten brukar förknippas med känslor så det verkar vara mycket känslor i fokus på olika sätt.

Det kan finnas några av er som gömmer sina känslor. Stoppar undan känslorna på ett väl dolt ställe. Vill inte känna. Vill inte att någon annan ska få veta vad ni känner.

Säger du enbart det som andra vill höra? Istället för att tala utifrån ditt hjärta? Det finns vissa som har svårt att säga nej.

Öva på att säga nej, öva på att sätta dig själv främst. Vad är det värsta som kan hända om du börjar säga ifrån och stå upp för dig själv? Att folk vänder dig ryggen och att du står ensam kvar? Kom ihåg att allra oftast sitter sådana skräckscenarier endast i vårt eget huvud! Och om någon mot förmodan skulle vända dig ryggen på grund av att du står upp för dig själv så är det bäst att låta den personen gå. Du kommer att må betydligt bättre utan den personen i ditt liv, och det kommer du märka tids nog. Var så säker.😊

En del kan ha fastnat i en ond cirkel av negativa tankar. Det kan kännas som att du håller på att drunkna i ett hav av känslor. Då är det viktigt att stanna upp och ta sig ur detta destruktiva mönster. Att fastna i negativitet tar oerhört mycket energi. Sätt dig lugnt ner i båten och ro iväg en bit bort där du kan iaktta din situation/tankar/känslor på avstånd. För det är oftast på en sådan plats, vid sidan av, som du får en bättre överblick och kan komma till insikt om hur och varför. Positiva lösningar kommer till dig, oroa dig inte.

Kom ihåg att du är inte dina känslor och tankar. Negativa känslo- och tankemönster kan du bryta.

Nu kan du möta en person som är väldigt fridfull och harmonisk, en person som är i kontakt med sina känslor och som har förmågan att hålla sig lugn även när det stormar som mest runtomkring. Den här personen är känd för sin vänlighet och sin lugnande inverkan. Personen är en väldigt bra lyssnare, speciellt till de som befinner sig i kris. Detta kan lika gärna innebära att du träffar en psykolog eller liknande i terapisyfte. Har du tankar på att ta kontakt med en terapeut så är det helt rätt för dig! Vänta inte längre utan ta tag i saken. Det blir jättebra!!😊 Likaså om du funderar på att utbilda dig inom något terapiområde för att hjälpa andra så är det oxå rätt för dig! Kör på!😊👍🏻

Dagens Budskap vill avsluta med att du ska vara uppmärksam på dina drömmar nu. Både nattens drömmar och dagdrömmar. Drömmar kommer ur ditt undermedvetna så där finns mycket viktig och nyttig information att hämta.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *