Dagens kort från The Celtic Dragon Tarot 11/8

De två stora drakarna på bilden besitter olika krafter, krafter som dom förenar mellan sig. Trots att dom är olika till sin natur är dom väl balanserade och i harmoni med varandra. Och dom ser väldigt nöjda och avslappnade ut när dom kontrollerar dessa positiva och negativa energier vilka flödar ut i atmosfären runt omkring.

De mindre drakarna representerar olika händelser och situationer som attraheras och dras till den här harmoniska balansen, situationer som söker och behöver harmoni och balans för att kunna lösas på bästa sätt.

De höga bergstopparna symboliserar här porten till det andliga riket, att klättra upp dit är en ansträngande strävan som kräver engagemang och beslutsamhet. Men väl uppe på toppen, när vi äntligen återupptäcker våra spirituella förbindelser, kommer vi oxå att finna balans och harmoni som våra själar så ivrigt söker.

Så vad vill Dagens Budskap säga oss?

Vid det här laget har du säkert redan känt vad budskapet innebär för just dig 😉. Men annars kan det till exempel betyda att du kan dra nytta av att ha balanserad kontroll över en situation/händelse nu. Succé och framgång kommer ur självförtroende och att hålla sig centrerad. Försök att inte sväva iväg för mycket åt nåt håll utan samla ihop dig och hitta en balans.

Det kan hända att du behöver ta tag i och samla ihop två olika krafter för att lyckas nå ditt mål.

Sen är det viktigt att komma ihåg att Du gör Din andliga resa och andra gör Sin. Ingen resa ser likadan ut och det finns ingen som varken kan eller ska tala om för dig hur det ska vara, hur du ska göra och så vidare. Känner du att du behöver råd och hjälp ska du självklart be om det till någon du känner förtroende för. Men oavsett betyder inte det att dennes ord är lag. Du känner själv vad som känns rätt för dig. Känns något rätt – testa! Funkar det är det toppen!! Funkar det inte är det okej det med eftersom du då har lärt dig något.

Och omvänt givetvis. Du ska aldrig pracka på någon dina åsikter eller tala om för andra vad som är “rätt” eller “fel”. Det är inte din uppgift. Alla är vi unika och har vår egen personliga livsresa. Fokusera på vad som är rätt för Dig istället och låt andra få göra detsamma för sig själva. 😊

Acceptans och respekt!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *