Dagens kort från Mystical Oracle Cards 5/9

Dagens Budskap

Du kan vara en av många som tror att dina bortgångna nära och kära fortfarande finns runt dig, och du vill stärka kontakten med dom. Det kan du göra, för det är betydligt mer som pågår bakom Universums kulisser än vad ögat kan se.

Du kommer uppleva deras besök på många olika sätt, till exempel en välbekant doft, en lätt beröring eller en vit fjäder. Detta är deras sätt att säga hej.

När du förlorar någon som står dig nära så efterlämnar den ett evigt tomrum, och med det kan du förlora din personliga känsla av frid. Du vill veta att dina nära och kära vilar tryggt i Guds händer.

Alla kommer vi tids nog återvända till Gud/Universum/Himlen/Källan eller vad du nu väljer att kalla det. ❤️

Dagens Horoskop

Väduren: Hur mycket du än vill avancera i den här världen så måste du vara sanningsenlig i ord och handling. Du kanske vinner tillfälliga fördelar genom att få saker och ting att låta bättre än vad de är, men i slutändan kommer det att bita dig där bak.

Oxen: Andra kommer till dig för att få råd, och självklart gör du vad du kan för att hjälpa till. Men du behöver vara tydlig med att du inte sitter inne med något slutgiltigt svar. Till syvende och sist är det alltid personen det gäller som kan göra valet som påverkar dennes framtid.

Tvillingarna: Är det möjligt för en enda person att förändra världen? Jodå, men det blir lättare om du förenar dig med människor som delar dina ideal. Gör jorden till en bättre plats denna vecka genom att engagera dig i nån form av rörelse.

Kräftan: Oroa dig inte om du kommer på kant med en vän nu i veckan eller till helgen. Troligtvis handlar det om en “skitsak” och ni är såta vänner igen till nästa vecka. Ingen bestående skada med andra ord.

Lejonet: Ibland är det smartast att låta andra ta ledningen, nu är ett sådant tillfälle. Det kan hända att du tappar kontrollen nu i veckan så då är det lika bra att du låter någon annan styra skutan. Låt andra få göra ett försök.

Jungfrun: Om du får en föraning om hur du kan tjäna extra pengar nu så kör på! Det värsta som kan hända är att du inte tjänar en krona, plus minus noll. Det bästa som kan hända är att du tjänar välbehövliga extrapengar. Vad har du att förlora? Absolut inget.

Vågen: Fortsätter du att traggla med ett projekt som orsakar dig problem eller avslutar du det och satsar på något nytt? Det kan bara du själv avgöra, men förändringar brukar vara bra för dig den här tiden på året så det kanske är dax att gå vidare?

Skorpionen: Finns det någon du är attraherad av nu så är det dax att lägga in en stöt. Du behöver inte göra nåt extravagant utan var dig själv och låt personen ifråga få veta att du är seriöst intresserad. Det kan vara början på något fantastiskt.

Skytten: Pengar och karriär verkar vara väldigt viktigt nu, och den nuvarande indikationen på lycka och välgång kan fresta dig att spela med det du äger och har. Kom ihåg att sann rikedom tar tid att förvärva.

Stenbocken: Var försiktig när du har att göra med arbetsgivare eller andra viktiga personer, dom kan vara känsligare än vanligt. Vad som för dig kan vara nåt du bara säger i förbifarten kan tas väldigt allvarligt av dom, med olyckliga konsekvenser.

Vattumannen: Du är så himla motiverad för tillfället att du är övertygad om att du kan uppnå vad som helst. Och det kanske du kan, men det behöver inte betyda att det är det rätta att göra. Kvalitet är viktigare än kvantitet, och nu mer än någonsin.

Fiskarna: Du brukar inte vara den som tycker det är skoj att säga eller göra sånt som får människor att tappa hakan. Men nu i veckan eller till helgen ser det ut som att du faktiskt kommer att göra just det. Men det är lugnt! Folk behöver skakas om lite.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 Comments

 1. Jag är fisk.
  Kan detta bero på att jag råkarärär ui för det “mesta” vara sig jag förstår eller inte ?
  Folk frågar mig, är det inte jobbigt ?
  Jo, svarar jag men det blir iallafall inte enformigt (en del blir enformigt).
  Ibland vill jag ha ett enformigt liv men jag tror inte jag hade klarat av det i längden även om det blir jobbigt.
  Jag har visserligen lärt mig mycket, men en del hade jag villa vara utan för det är både glädje och sorg, sorgen vill jag vara utan.

 2. Ja. Så är det. Sorgen kan man vara utan. Men sånt är livet tyvärr. Både upp och ner.👍

 3. Är så otroligt tacksam o lycklig att jag får uppleva närkontakt med min älskade mamma 💖😇💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *