Dagens kort från Healing with the Angels 6/9

Jajjemän! Nu säger änglarna att det ligger kärlek i luften.

Ett nytt kärlekskapitel är på väg att skrivas. Det kan antingen betyda att en ny partner är på ingång eller att gnistan tänds på nytt om du redan har en relation. Det sprakar till lite extra framöver kan man säga, oavsett hur det ligger till.

Öppna ögonen och uppmärksamma nya människor runt dig. Änglarna vill att du ska vara förberedd på att en ny kärlek kan dyka upp, kanske när du minst anar, och den personen kan vara olik alla andra du hittills träffat. Öppna ditt hjärta och ta emot kärleken.

Om du lever i en relation bör du vara öppen för förändringar, klamra dig inte fast vid tankar och visioner om hur du tror att relationer ska vara.

Nuvarande relationer kan vara på väg att ta sig till nästa nivå av passion och förnyad kärlek. Det kan även vara så att en relation nu når sitt slut. Eller så kommer en ny partner in i ditt liv till stor glädje för er båda.

Hursomhelst så är förändringar att vänta gällandes ditt kärleksliv så lita på att Universum och dina skyddsänglar fixar till det här så att allt blir till ditt högsta bästa!

Tänk på att det finns en mening med allt som sker nu gällande ditt kärleksliv. Lita på det!

På lördag den 8/9 sänder jag Glädjehealing på distans till er som vill vara med. Klicka HÄR för all information du behöver. Varmt välkommen!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *