Dagens kort från Mystic Dreamer Tarot 9/9

Hej😊

Glädjehealingen jag sände på distans igår verkade verkligen på djupet. Jag förlorade helt tid och rum så istället för 30 min blev det 45 min. Ni som var vakna märkte säkert av det. Djupt avslappnande var den. Nästa healingtillfälle blir nästa helg.😊

Dagens budskap

Idag kom detta kort upp “Döden”. Det betyder väldigt sällan en fysisk död, snarare brukar det betyda att någonting tar slut. Någonting “dör ut”.

Det som tar slut kan vara till exempel en anställning, en relation, en situation eller en organisation. (Så här i valtider tänker jag att det kan betyda ett maktskifte, den gamla regeringen “dör ut” och ersätts av en ny konstellation).

Det faktiska slutet på någonting kan vara väldigt tufft, men livet fortsätter att rulla på och snart kommer något nytt in. Och när den värsta turbulensen har lagt sig och man börjar se klart igen kan man märka att det faktiskt var bra att det blev som det blev.

Du kanske upptäcker att det känns riktigt skönt att relationen tog slut eftersom den var destruktiv på något sätt, att du känner dig fri efter att din anställning avslutades eftersom du iallafall inte trivdes så bra där, eller att det faktiskt var bra att huset såldes då det dök upp ett mycket bättre alternativ för dig.

På ett spirituellt plan kan “döden” betyda att du har gjort dig av med gamla övertygelser eller mönster som har hållit dig tillbaka och inte alls var gynnsamt för dig.

“Döden” är mestadels jobbig, men den måste ske innan en nödvändig förändring kan träda i kraft. Det gamla måste “dö ut” för att det nya ska få plats. Så “döden” är oftast ett positivt kort som tyder på förvandling/transformation.

Det är värt det i slutändan.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *