Dagens kort från Byzantine Tarot 10/9

Hej😊

Igår var det nymåne och då gjorde jag en nymåneceremoni där jag mediterade utomhus på kvällen och skrev ner mina önskningar. Det kanske du oxå gjorde? Om inte så är det ännu inte försent för denna gång, nymånens energier håller nämligen i sig ca tre dagar till.

Klicka HÄR för att läsa om hur en nymåneceremoni kan gå till samt hur du gör för att få dina önskningar att gå i uppfyllelse.😊

Dagens budskap

Idag handlar det om en kvinna som är i obalans. Är du kvinna kan det handla om dig själv, eller en annan kvinna som du kan stöta på i något sammanhang. Kan vara en vän, kollega, granne, myndighetsperson eller kassörskan på Ica.

Den här obalansen kan ta sig uttryck som kort stubin, irritation, ombytlighet, oförskämdhet, oärlighet, ilska och liknande. Skvaller kan förekomma.

Är det du själv som har en dålig dag och känner dig ur balans kan det vara klokt att hålla en låg profil. Ta några djupa andetag och ta ett steg tillbaka innan du säger eller gör något du kan få ångra. Undvik att gå in i konflikt med någon nu.

Råkar du ut för någon annan som är ur gängorna så försök att ha i åtanke att det är den personen som mår dåligt i sig själv och det har inget med dig att göra. Dock tråkigt att någon annan tar ut sitt dåliga mående över dig men låt det rinna av dig som vatten på en gås och undvik att gå in i en konflikt.

Detta är övergående.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Åhh, denna vecka har..o är ännu hemskt jobbig. Frustrerad, arg, rastlös, skrattar”nervöst” tills jag ist gråter. Alltså sånt skratt man inte kan kontrollera.. Vad händer??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *