Dagens kort från MAAT tarot 18/9

Kommunikation

Det ligger mycket kommunikation i energierna nu och detta kort symboliserar just vikten av kommunikation. Alla former av kommunikation inkluderas, som exempelvis skriftlig, muntlig och de meddelanden som kommer till oss från vårt inre och i våra drömmar.

Mycket information/meddelanden som vi får ta emot är viktig, men vi bör oxå vara uppmärksamma på falsk och vilseledande information med avsikten att manipulera oss till att tycka/tänka/agera efter någon annans pipa (mycket av detta falska och vilseledande dyker upp via teknologin, på sociala medier exempelvis). Dagens kort vill uppmana oss att urskilja vad som är sanning och vad som är propaganda, och de rätta handlingarna från de felaktiga handlingarna. Ta dig tid att tänka innan du hakar på något eller agerar. Ta dig tid att läsa mellan raderna. Ta dig tid att höra vad som verkligen sägs. Försök att agera utifrån kärlek istället för att agera utifrån rädsla och provokation.

Kortet kan oxå betyda att Du behöver kommunicera med någon just nu. Att Du behöver leverera ett meddelande på något sätt. Kanske behöver du dela dina tankar med nära och kära?

Vissa kan förvänta sig snabba åtgärder och meddelanden nu. Saker och ting kan gå fort. Viktig kommunikation kan komma din väg.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 Comments

 1. Fina du ♥️
  Skulle behöva din hjälp..
  Och jag har följt dig ett tag här..
  Älskar dina inlägg..

  Har omedvetet fått tankar tillbaka på en person ..och när detta dök upp så ..känns det som jag behöver göra något.

  Kram ♥️♥️♥️
  Hör mer än gärna av dig min mail.
  Fick detta till mig nu .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *