Dagens kort från Tarot of the Witches 19/9

Ekonomi/tillgångar/lycka:

Undvik riskabla investeringar eller chansningar nu för det ser inte ut att gå så bra. Det finns indikationer på “orättvisor” när det gäller pengar så var försiktig när du gör affärer med andra för dom kan vara opålitliga.

Kärlek:

Kortet visar på en väldig styrka i kärlek och relationer, förutsatt att man redan är i en lycklig relation. Det kan även vara så att ni befinner er i gryningen efter ett bråk/meningsskiljaktighet, kortet viskar att ni snart kommer att försonas.

Arbete:

Du kan känna dig rastlös i din nuvarande position och vilja ge dig ut på egen hand. Tänk efter innan du agerar! Eller du kanske håller inne med dina bästa idéer pga bristande självförtroende. Var inte rädd för att kliva fram och hävda dig själv. Dina idéer är precis lika meningsfulla som alla andras. Var inte rädd för att säga din mening.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *