Digital Vision Board

Hej!😊

En stor del av arbetet vid nymånemanifesteringar är att visualisera, om och om igen.

En stor hjälp kan då vara en så kallad vision board, man tar då ett papper och klistrar upp bilder på det man önskar sig och sätter upp nånstans hemma. Sen tittar man på den dagligen och drömmer sig bort en stund, visualiserar att man redan har allt det där och känner hur fantastiskt det känns.

Det jag har funderat på ett tag är att jag vill ha en digital vision board, alltså en i mobilen, en som jag alltid kan titta på när jag har en stund över var jag än nu befinner mig.

Jag kikade runt lite och hittade en app som är framtagen av Hay House, den heter just: “Hay House Vision Board”.

Jag tog hem den (jag har iPhone) och klickade runt. Sen testade jag att skapa min egen vision board och det var väldigt enkelt och dessutom gratis. Den har jag nu sparat i appen och kan då gå in och titta på den precis när jag vill. Toppen!😊

Min visionboard

Vid den senaste nymånen önskade jag mig bland annat ett nytt boende, ett drömboende som skulle passa oss perfekt. Nedan följer ett exempel på hur en vision board kan se ut om man önskar nytt boende. (Jag snokade runt på Hemnet och lånade bilder till min).

Ta de bilder som symboliserar ditt drömboende (eller vad du nu önskar dig) och skapa din egen digitala vision board. Ett tips till er som inte känner för att sitta vid köksbordet, bläddra i tidningar och klippa och klistra.

Smidigt och bra!

Kram /Ljusglimten❤️

Bilderna är lånade från appen Hay House Vision Board

ljusglimten

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *