Dagens kort från The Sea Whispers Oracle 30/9

Sjöstjärnan kommer med ett budskap om kärlek.

När du älskar någon eller något så ger du en del av dig själv och hoppas på att det kommer att växa till något mer. Om kärleken inte är besvarad gör det ont ett tag, men sen läker du och upptäcker att du återigen kan ge av dig själv.

Kortet vill påminna dig om att följa ditt stora klappande hjärta och släppa in kärleken i ditt liv. Hitta kärleken i vilken form det än må vara, huvudsaken är att du känner dig nöjd och tillfreds, omge dig med skönhet, gör sådant som berör dig, hitta en partner som verkligen bryr sig, njut av din familj eller skaffa en hobby som dränker dig med tillfredsställelse.

Kärleken är allt.

Idag 30/9 sänder jag min Glädjehealing på distans till er som vill delta. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Läs noga! Varmt välkommen!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Den sanna kärleken “söker inte sitt” , den bara GER , utan att fordra något i gengäld. Den är Universums grundton och har inget med “förälskelse” att göra. Förälskelsen är egoistisk, den vill ha gensvar för att må bra! Kram ♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *