Dagens kort från The Sea Whispers Oracle 3/10

Poseidon är havets kung och han kräver respekt för sina domäner. Poseidon är inte rädd för att visa sitt missnöje när andra inte behandlar honom väl, och det missnöjet visar han genom att kraftigt stöta treudden i marken några gånger. Han är inte intresserad av att prata igenom saker och ting eller att hitta lösningar som passar alla inblandade därför att han är den som bestämmer och det vet han.

Det här kortet talar om för dig att du bör kliva in i ledarrollen. Ta kontroll över situationen i fråga, fokusera på det. När du gör det kan vissa känna sig obekväma på olika sätt men det är inte ditt problem! För fram dina åsikter och stå på dig. Låt ingen annan köra över dig nu och manipulera dig till att tro att deras åsikter/sätt är det bästa.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 Comments

  1. Hej Fina❤ det är så häftigt att läsa dagens budskap. I flera dagar känns det som det är skrivet enkom till / för mig. Helt träffsäkert. 🌸 Tack!!! Ännu en gång som jag får svar på mina frågor , tankar.💖💖 kram🌹

    • Indigobarn har egna personligheter så det är individuellt hur dom är. Men några kan absolut vara så. 😊❤️

  2. När jag läser detta budskap så känner jag att jag HAR tagit kontroll över mitt liv, men det skadar aldrig med en påminnelse! Kram ♥️🌻

  3. Ps. Det är svårt att förklara, men jag känner stor sympati för dej fast jag inte känner dej. Du “känns” så ödmjuk inför den gåva du besitter. Ds. Kram igen! ♥️

  4. Det är svårt att ta första steget men det ska gå! Jag tar till mig av budskapet. 🙏💚🌞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *