Dagens kort från The Sea Whispers Oracle 4/10

I någon situation du befinner dig i nu ser du inte hela bilden utan det finns mycket mer under ytan som ännu är dolt för dig. Detta kan liknas vid “toppen på isberget”, den lilla delen som sticker upp ovanför ytan är det du vet om, men det finns betydligt mycket mer under ytan som du är omedveten om.

Kortet vill göra dig uppmärksam på att det kan finnas en dold agenda med i spelet.

Var på din vakt när du får höra saker berättas för dig eller hör talas om något, eller när “fakta” presenteras för dig och likaså när diverse möjligheter och tillfällen kommer din väg. För chansen är stor att du inte får veta hela sanningen.

Dagens budskap är starkt kopplat till gårdagens budskap, så det kan krävas att du tar kontrollen och står på dig för att kunna få reda på allt.

Något du kan göra är att meditera över frågan: “Vad är det som är dolt för mig?”. Ta med papper och penna under din meditation och skriv ner allt som dyker upp. Du har alla svaren inom dig.

Mantra: “Jag kan övervinna alla hinder

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 Comments

  1. Jag känner att jag har funnit MIN sanning, jag behöver inte längre fråga någon annan om råd, jag har svaren i mitt hjärta vilket jag är ödmjukt tacksam för. Viktigt att man inte försöker att övertyga andra om att “min sanning” är den enda rätta! Kram 🌻😻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *