Dagens kort från The Sea Whispers Oracle 5/10

Alla behöver vi utrymme då och då för att samla våra tankar och dra oss tillbaka från den galna, upptagna och stressiga världen vi lever i. Det här kortet (strandhytten) är en påminnelse till dig att det är dax att du drar dig tillbaka till din egen plats.

Om du för närvarande befinner dig i olika förhandlingar, projekt eller det vanliga livets drama – ta ett steg tillbaka från vad det än är som pågår så att du kan se det stora hela. Se situationen som ovanifrån/utifrån utan att döma.

Strandhytten ligger på säkert avstånd från strandkanten så där kan tidvattnet inte nå dig. Genom att dra dig tillbaka till din strandhytts trygghet kan du se alla stormiga moln på horisonten och när de har passerat kan du kliva fram för att testa vattnet igen.

Något att fundera på nu till helgen: På vilket sätt skulle det vara fördelaktigt för dig att dra dig tillbaka? Vad kan du vinna på det?

På söndag den 7/10 sänder jag min Glädjehealing på distans till er som vill vara med (14:00 eller till natten). Ni som varit med tidigare och har numret kan swisha redan nu. Ni som inte har det: mer info kommer imorgon lördag i samband med dagens budskap. Varmt välkommen!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 Comments

  1. Ibland kan en liten förkylning se till att man tar det lugnt i strandhytten, kroppen talar om hur den vill bli behandlad bara man lär sej lyssna! Kram Emma ♥️ ( jag har sett av andra bloggare att du heter så) !

    • Emma stämmer ❤️😊 Ja kroppen är duktig på att tala om när det är dax att dra ner på tempot. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *