Dagens kort från Healing with the Angels 6/10

Änglarna ber dig nu att släppa tankar och känslor som innehåller ilska och förbittring, först då kan du läka. Och kom ihåg att du inte behöver förlåta själva handlingen utan endast personen i fråga. Förlåtelsen gör du för din egen skull, så att du kan känna frid.

Änglarna vägleder dig nu till att frigöra ilska och irritation. Dom inser att du kan ha all rätt att känna dig arg och bitter men trots det ber dom dig att se till det höga pris du får lov att betala genom att vara ett kärl för denna ilska och negativitet. Det är inget som gynnar dig i längden.

Förlåtelse betyder inte att “det du gjorde mot mig är okej” utan det betyder “jag är inte längre villig att bära runt på denna smärta som orsakades av dina handlingar”.

När vi inte vill förlåta så straffar vi bara oss själva.

Änglarna hjälper dig att frigöra oförlåtelse i ditt hjärta om du bara ber dom om hjälp med det.

Imorgon söndag 7/10 sänder jag min populära Glädjehealing på distans till er som vill vara med. Klicka HÄR för att komma till informationen. Läs noga innan du anmäler dig. Varmt välkommen!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

7 Comments

  1. För mej är förlåtelse detsamma som förståelse. Förståelse för att den som gjort mej illa inte kunde använda mer förstånd än han hade just då i sin utveckling! På så sätt har jag kärleksfullt klarat av att förlåta människors elakheter, men det har tagit sin tid – nu är jag fri och lycklig! God Helg till dej och alla i vår värld ! ♥️🌻

    • Så brukar jag tänka ”personen visste inte bättre just då”. Trevlig helg ❤️❤️😊👍🏻🙏🏻

  2. Jag har kommit så långt att jag förlåt mig.. Men att levt med en människa som jag idag förstått är psykopat som tömde mig på allt jag trodde på, kommer jag aldrig förstå eller förlåta. Men jag förlåter mig själv. Tack för dina ord Emma 🙏❤

    • Jag har levt med narcissister och det är riktigt svårt att förlåta sådana personer. Men det är inte handlingarna man förlåter utan personen, och när man har lyckas göra det… då är man fri. ❤️❤️😊🙏🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *