Dagens kort från Gaian Tarot 7/10

Den lilla ormen på bilden har precis tagit sig ut ur ägget, redo att möta världen för första gången. Ormar har länge varit en symbol för förnyelse och transformation för deras förmåga att kunna ömsa skinn.

Dagens kort talar om massor av ny energi! Det riktigt bubblar om dig. Du kan känna dig mer handlingskraftig och bestämd. Du är laddad med kreativitet och kan knappt vänta på att få påbörja nya projekt. Kortet kan även handla om din sexualitet, att du uttrycker din sexualitet på nya sätt, att den får en skjuts framåt.

Du står inför en transformation inom något eller flera områden, och det finns även möjligheter till läkning.

Härligt med ny energi!! Om du inte redan känt av den är chansen stor att du gör det väldigt snart.

Idag sänder jag min populära Glädjehealing på distans till er som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Läs noga innan du anmäler dig. Varmt välkommen!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 Comments

  1. Oj vad allt känns som riktat till mej! Är klar med så mycket gammalt som tyngt ner mej, nu står jag på egna ben. Har tom drömt om en orm + om en vit häst som jag räddat ur fångenskap! Förunderligt skön känsla! Tack 🌞

  2. Hej Fina💖 jobbar på med att förlåta att inte tänka neg. Tankar . Hoppas på ny energi. Tack för budskapet 💖 stor kram

  3. Wow!! Vad duktig du är som har utmattningssyndrom och ändå lyckas göra ett blogginlägg per dag! Just sayin💪🌟👏

    Och tack för att du gör det! Den är givande😊🙏

    • Hej! Jag insjuknade i utmattningssyndrom för över sex år sedan och är nu i ett tillfrisknande. Känslig mot stress kommer jag dock alltid att vara men nu har jag effektiva verktyg att använda mig av. Tack 😊❤️🙏🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *