Dagens kort från Mystic Dreamer Tarot 10/10

Det här är ett lyckans kort!😊

Bilden visar ett lyckligt par som firar att deras ansträngningar har belönats med succé. Längst ner på stavarna finns kärvar av vete vilka symboliserar överflöd.

Nu kan det dyka upp ett tillfälle att fira. Vad det nu än är du har jobbat på så finns det goda tecken på succé. Ta dig tid att njuta av detta!

Faktum är att saker och ting ser så bra ut att du kan använda en del av dina vinster till att lägga en grund inför framtiden. Det kan till exempel handla om att bygga ett hus, expandera ditt företag, investera eller du kanske rent av gifter dig.😊

För er som vill träna er intuition finns följande frågor:

 • Det finns ett slott i bakgrunden på bilden. Vad är dess betydelse?
 • Korpen håller en treklöver i näbben. En fyrklöver betyder tur, men vilket budskap har treklövern?

Kom ihåg att det inte finns några rätt eller fel här, utan symboliken på bilderna är högst personlig när man tolkar.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

16 Comments

 1. Slottet i bakgrunden känns som “hemmets trygga borg”, Det står där tryggt i bakgrunden och övervakar paret. Treklövern bringar besked om “tillökning”/förnyelse/tillskott… mina tankar bara 🙂

 2. Känns som det förgångna är de delar av slottet som ligger i mörker och de lysande delen är ny början och lysande framtid.

  Treklövern ser jag som treenigheten”fadern, sonen och den heliga anden”. Som jag känner ger trygghet, lycka och framgång för paret under.👼

 3. Det lyckliga paret är jag och min man som nyligen firat 50 år som gifta. Vi har investerat i kärlek, så slottet är förstås vårt lyckliga hem! Treklövern är för mej
  X1= Gudomen
  X2= skaparförmågan
  X3= det skapade
  Allt enligt Martinus Kosmologi eller Tredje Testamentet som jag kom i kontakt med för mer än 30 år sedan. Jag fann det jag sökte och fick svar på mina frågor.
  Tack för Lyckokortet ♥️🌞🙏

 4. Ett litet hus kanske, tillökning kanske en ny tid med samvaro och tilltro♥️🦋👍🤗

 5. 3 klöver….. Tänker i faderns, sonen och den heliga andens namn. En välsignelse till kärleksparet. Korpen, står för andlig kraft och energi. Slottet för deras lycklig hem.

 6. Slottet är din trygga borg, står där starkt och skyddar dig.
  Treklövern är för mig treenigheten. Trygghet, hopp och tro

 7. Slottet
  Man bygger en bra grund tillsammans där slottet står stadigt och kan bestå i många år eller år hundrader. Hundarna bakom dem betyder att lojalitet krävs av varandra. Korpen och treklövern är lite svårare, kanske lyssna till den inre rösten hjärta, hjärna och själ. Feminin energi, månen och de tio fålarna långt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *