Dagens kort från Victorian Fairy Tarot 15/10

Nu kan det vara så att en situation framträder klarare, att sanningen kommer fram och att man tänker förnuftigare.

Nu gäller det att hålla huvudet kallt och tänka klart för att lyckas lösa vissa situationer som kan kännas jobbiga eller svåra. Och även fast det kanske inte känns som det, så är det fullt möjligt att se klart nu om du skalar av alla detaljer som inte är relevanta för situationen i fråga.

Sätt egot och din vilja att vinna åt sidan och låt ditt förnuft få råda.

Det här kortet kan även betyda att du nu får “vältalighetens gåva” och att kommunikationen förbättras.

Nu i veckan har jag ett par tider lediga för Energidammsugning eller Glädjehealing på distans, då kan man även köpa till ett personligt budskap om man vill. (OBS denna vecka har Ljusglimtens medlemmar halva priset på budskapet) Vid anmälan eller frågor kontakta mig via e-mail: november_1126@hotmail.com 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *