Dagens kort från The Rider-Waite Tarot 18/10

Dagens kort visar på att det finns många som just nu inte är i kontakt med sina känslor.

Det kan även vara så att du känner dig begränsad på något sätt när det kommer till att uttrycka dina känslor, hur du egentligen känner. Att gömma undan dina känslor och lägga dom på hög kan bli skadligt för dig och risken är stor att du framöver helt enkelt kokar över, det blir som ett vulkanutbrott av känslor. Så just nu är det bäst att du talar om hur du verkligen känner. Tala från hjärtat. Om det känns jobbigt kan du börja med att skriva ner exakt hur du känner. Att tala högt för dig själv är oxå en bra förberedelse. Ta det där första steget till att berätta hur du känner så kommer du må så mycket bättre efteråt.

Kortet kan indikera att dina tankar vandrar iväg alldeles för långt, att du låter fantasin och spekulationerna skena iväg med dig. Stanna upp och ta reda på huruvida du verkligen kan lita på dessa tankar och känslor du låter dig kontrolleras av. Finns det någon sanning bakom eller är det bara spekulationer och antaganden?

Kortet avslutar med att säga att du kan ha samlat på dig för mycket stress nu som du inte längre kan hantera. Det är viktigt att du gör något åt det omgående innan det eskalerar. Vad bottnar denna inre stress i? Kan det handla om känslor som inte får komma till uttryck? Är dina känslor i obalans?

Lite att fundera på idag, men som sagt…när du väl tagit tag i det kommer du att må så mycket bättre!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 Comments

  1. hej ja tänkteskriva här förså har jag känt mig nu dom sista dagaerna faktiskt känns som jag är på väg åt annathåll fast andra vill jag ska stanna här så att säga men själv vill jag bli en ny person eller komma in i ett annat live en mitt obbihga just nu har mått så dåligt sedan i somras om det beror på det vet jag inte mitt liv är ingenting gårmest hemma om dagarna gör ingenting alls så tråkigt är det därför jagvill försvinna till ett annat liv hoppasdu förstår mig vet intevad dethanfdlar om stress kanske först treår sedan dog mibn pappa i cancer det var inte så kul alls i våran familj pratar man inte ens om det alla håller för sig själv för ett år dog min katt min lilla barn som man säger smtidigt gick min man ifrån mig men mitt har kommit som under tiden i somras var det som värst vad händer tänker jag när jag sover med är ädd för att vakna upp annan stans än där jag lever otäckt jag är inte psykiskt lagd alls ångest problem har jag men inte psykiska jag fick en pricksjukdom innan sommaren läkaren sa att denkanslå ut allaandraa sjukdomar är det santjag höll på med krämen hela sommaren kan inte ens vara i solen då börjar det klia man kan få den om man är stresskänslig med så hur gör jag jag mår inte så bra nu heller mest neråt är det inget kul alls så vad ska göraprata med mndoktor igen han säger bara att fortsätta hos kuratorn men det hjälper inte hela tiden att baraprataprata vet ingenting längre

    • Hej😊 En kurator verkar inte hjälpa. Har du kontaktat öppenvårdspsykiatrin? Det rekommenderar jag, ställ dig på kö där för att få träffa en psykolog istället. Som du säger så hjälper det inte att bara prata utan man måste få fungerande verktyg man kan använda sig av i vardagen.
      Lycka till! Kramar ❤️❤️😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *