Dagens kort från the Wildwood Tarot 25/10

Dagens kort pratar om resor. Och begreppet resor kan handla om olika saker, till exempel att du ska resa iväg någonstans, kanske på semester, tjänsteresa eller hälsa på släkt och vänner. Det kan även innebära att emigrera, en flytt utomlands. En flytt inom Sverige kan vara aktuellt för vissa, en ny bostad dyker upp.

Du kan nu lämna gamla mönster och förhållningssätt bakom dig. Det lämnar plats för nya tankar, åsikter och sätt att vara. Ser positivt ut. En ny riktning i livet kan nu ta sin början.

En resa kan även stå för distansförhållanden. Distans skiljer er åt. Det kan krävas längre resor för att träffas. Ofrivillig separation. Du kanske träffar en ny partner nu som bor långt bort. Det kan krävas lite för att få det att fungera i längden. Men vill ni så löser ni det.

Dagens budskap avslutar med att beslutsamhet kan ge dig stora framgångar men se upp så att du inte får betala ett för högt pris för det.

Ditt liv kan förändras nu eller ta en helt ny riktning, det kan ske när som helst. Din inneboende förmåga att vara snabb, listig och skicklig tar dig mot målet och likaså din gåva att kunna förutse framtiden.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Tack ❤️Vilket budskap hoppas det innebär en bostad skulle förändra mitt liv😘Det var länge sen, all kärlek till dig😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *