Dagens kort från The Housewives Tarot 26/10

Nu kan det vara så att du går igenom något (lär dig något) som du önskar att du slapp. Du kan tvingas att konfrontera smärtsamma sanningar som inte kan ignoreras, se sanningen i vitögat. Dispyter och emotionella omvälvningar verkar kunna dominera nu.

Det kan handla om sorg. Sorgen över att ha förlorat någon, eller att du är på väg att förlora någon.

Svek kommer oxå upp här. Att bli sviken av någon i din närhet.

Det är lätt att ignorera vissa saker som är för smärtsamma att ta på. Men innerst inne känner du på dig om något inte stämmer. Dom där tecknen på att något inte står rätt till… Sena kvällar på kontoret, mystiska telefonsamtal/sms/messenger, smygande och smusslande. Låt inte din partner både ha kakan och äta den.

Det här kortet brukar vara ett varsel om trubbel i relationer, det kan handla om vilka relationer som helst. Har du en relation i ditt liv som ständigt orsakar dig hjärtesorg på något sätt så bör du avlägsna den relationen ur ditt liv. Destruktiva relationer är aldrig hälsosamma!

Sorg, svek och liknande gör ont och du behöver inte låtsas som att det inte gör det. På andra sidan sorgens skugga kommer frigörelse, och det finns inga genvägar. Du måste gå igenom sorgen för att nå dit. Genom att röra dig mot ljuset i slutet av tunneln påbörjar du en helande process, en resa mot läkning. Och hur jobbigt det än låter så kommer transformation ofta ur smärta. Något mycket bättre kommer ut efter detta, lita på det även fast det verkligen inte känns som det just nu!

Fastna inte i sorgen. Gräv inte ner dig i den. Det är det värsta du kan göra, då slutar du att leva ditt liv. Fortsätt istället framåt, genom tunneln. Små steg. Ta professionell hjälp om du inte lyckas ta dig igenom detta på egen hand.

Det blir bättre till slut!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *