Dagens kort från MAAT Tarot 28/10

Det här kortet representerar en person som har någon form av makt, en person som har en viktig roll eller ofta fungerar som mittpunkten i vissa människors liv han/hon har runtomkring sig. Den här personen är inte rädd för att stå upp för dom som är för rädda eller blyga för att våga säga sin mening.

Den här personlighetstypen ber inte om ursäkt för hur den är, gillar du inte hur den här personen beter sig så är det ditt problem (ungefär så). Dom inser att livet är för kort för att vänta på att “en dag” eller “någongång” ska komma, dom missar aldrig ett tillfälle eller en möjlighet.

Den här personen kan spela en betydande roll i ditt liv nu eller snart. Du kanske redan vet vem det är? Eller så är det en helt ny person som kommer in i ditt liv. Denna personlighetstyp kan rentav vara du själv, att dina karaktärsdrag hjälper andra på något sätt, eller att du borde använda dig av dessa för att hjälpa andra.

Om du nu inväntar “den rätta tidpunkten” gällande något så säger kortet att väntan snart är över, en kritisk vändpunkt kan komma och det verkar innebära “nu eller aldrig”. Gör det på ditt sätt. Ta saken i dina egna händer. Det blir bäst.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Tack fina. 💖💖💖 har försökt att få kontakt med dig💕 både på din hemsida och taroguiderna
    Har inte lyckats. Försöker vidare💕

    • ❤️❤️😊🙏🏻 Är du säker på att det är mig (Ljusglimten) du försökt kontakta? Jag har ingen hemsida nämligen och kontaktas endast via e-mail.

  2. Hoppas allt är bra med dig o magen.😍tack för detta kortet gör mitt bästa!

    • Det är bara bra, börjar bli tungt dock! Tack för omtanken fina du ❤️❤️😊🙏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *