Dagens kort från The Witches Tarot 1/11

Den här drottningens personlighet är så stark att du bara sugs in, den är svår att stå emot. Hon är den tröstande modern, den givmilda vännen, den passionerade älskarinnan, begåvad, sofistikerad och en smart ledare. Allt i ett.😊

Den här personen har ett överflöd av energi och passion. Hon är självsäker och praktfull, framgångsrik och kanske till och med berömd! En stor portion humor finns med här och det ska mycket till innan hon tappar humöret (men när hon väl gör det så blir det inte roligt). Den här kvinnan kan ha många järn i elden och kan vara en ledare/lärare inom till exempel andlighet och magi.

Personen i fråga kan vara någon som redan finns i ditt liv, en person som har en positiv inverkan på dig i någon form. Annars kan det vara en kvinna som är på väg in i ditt liv. Är du kvinna kan det handla om dig själv och dina egenskaper som spelar en stor roll nu.

Drottningens råd och meddelande

Vad är det som får ditt hjärta att klappa? Vad är det som tänder passionens låga inom dig? När du är uppfylld av en varm entusiasm över livet självt så inspirerar du andra att stråla lika klart som du gör. Hitta din egen musa så att du kan fortsätta att vara en musa för andra.

Hem, familj, magi, karriär, vänner…vad det än är så kan du få det. Det enda du behöver göra är att tillåta att din livspassion, kreativitet och spirituella energi fyller dig från topp till tå och låt dessa vägleda dig framåt.

När det här kortet dyker upp ska du vara beredd för det är nu det roliga börjar!

Vill du kontakta mig så gör du det via e-mail: november_1126@hotmail.com. Jag svarar inte på pm via Facebook såvida det inte är överenskommet sen innan.

Just nu tar jag inte emot bokningar av något slag eftersom jag är höggravid och har fokus på annat.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Tillykke med graviditeten, og jeg sender posetive tanker og lys for en god fødsel når den lille ny skal fødes. ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *