Dagens kort från Positive Energy Oracle Cards 5/12

Förändring är ofta en stressfaktor och omskakande oavsett hur förberedd du än må vara. Förändring förlitar sig ofta på ett visst mått av stress för att kunna klara av att bygga någonting nytt.

Oavsett vad förändringen handlar om så krävs det att du bryter dig loss från det gamla för att göra plats för det nya, det nya som spirar där under ytan.

Död, avslut och nya årstider är alla en naturlig del av att leva i en värld vars grund är förändring.

Kortet vill påminna dig om att saker och ting inte bara “drabbar” dig utan det händer dig av en anledning. I slutändan kommer detta att vara en positiv transformation för dig. När du förstår att ingenting i denna värld är emot dig kommer du inse att när du vägrar förändring så förlänger du oavsiktligt ditt lidande.

När du väl har accepterat detta faktum så vet du att förändringen verkar för ditt högsta bästa och att denna förändring kommer göra dig både starkare och klokare i slutändan.

Kämpa inte emot utan låt förändringen ske.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

 1. Måste skriva detta…
  Det känns som Jag får svar på tal varje gång jag läser. Det är som om jag fick direkta svar på det jag går och grubblar på. Otroligt…
  Tack så mycket 💜😇🦋🐞

 2. Känner att nya goda tider är på väg, men det tar sin tid att frigöra sej från gamla låsningar.Tack för ett tröstande budskap! ♥️Hoppas att du själv börjar få rätsida på sömn och babymatning! ♥️😍

  • Jodå, det börjar bli lite bättre med rutinerna nu. Tack ❤️❤️❤️😊🙏🏻

 3. En annan fråga som inte hör till dagens kort : Det står att anslutningen till webbplatsen inte är säker – lämna ingen känslig info, hackare kan ta sej in! Finns ngt att göra åt detta?

 4. Tack! Det känns också som att jag får svar på mina inre frågor….
  Anita🙏😍❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *