Dagens kort från Positive Energy Oracle Cards 6/12

Det är dax att du ser på den här situationen eller den här personen från ett nytt perspektiv. Just nu ser du inte hela bilden och du har format vissa antaganden utifrån en begränsad syn. Tagga ner och ta ett steg tillbaka för en stund, ta avstånd från din tänkande hjärna. Bredda ditt perspektiv medan du återfår ditt lugn så att din klokare förståelse kan komma fram i den här frågan.

Vad är din ultimata avsikt i detta? Håll fast vid den avsikten medan du accepterar helt och fullt vart du befinner dig just nu, och det är helt okej att du hänger kvar där ett tag tills du har samlat dig och kan se klart på saker och ting.

Det finns betydligt mer bakom kulisserna än vad du är medveten om just nu. Ta ett djupt andetag och kliv åt sidan, tids nog kommer allt fram i ljuset. Ha tillit till att allt blir bra i slutändan.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

  1. Känns som att det var riktat precis till mig i dag. Behövde de orden just nu. Hoppas det klarnar snart. Tack! 🙂

  2. Som jag skrev tidigare.. när allt rasar när det är kaos i huvudet och jag läser Dina budskap så är det svaret och lösningen på problemet jag befinner mig i då. Tack för Dina ord.. dom har hjälpt mig många gånger under en lång period. Tack 💜🦋🐞⚘⚘⚘🙏

    • Det är verkligen roligt att höra! Kram fina du ❤️❤️❤️😊🙏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *