Julmarknad vid Falu Gruva

Hej😊

Igår hängde jag på min bror bort till julmarknaden vid gruvan. Det blev någon timmes egentid utanför hemmet.

Det är alltid hög mysfaktor här och det är nästan obligatoriskt att avlägga visit denna adventssöndag. Ett plus för att det var lite snö på backen och att det inte regnade, ett minus för att dom börjat ta inträde. Dock bara 20kr men ändå. Det räcker väl med att ta betalt för parkering kan jag tycka. Men ett litet plus ändå att man kunde betala med swish, annars hade jag stått där med tomteskägget i brevlådan.

Barnen kunde lämna önskelistan till tomten

Här skulle det egentligen vara en bild på en häst med vagn men tyvärr pep den iväg innan jag hann med

Det enda jag var ute efter var honung smaksatt med citron eller eukalyptus, tyvärr för mig var det ingen som sålde sådant detta år.

Stora Stöten, där Berguvarna bor

Jag upptäckte en ny butik på området där det såldes mycket fina hantverk, där blir det fler besök framöver.

Butiken

Bild tagen inifrån en annan presentshop vid gruvan

Jag klarade mig även från obehagliga incidenter som till exempel att halka omkull 😁. Dock var jag en sekund ifrån att braka in i en kvinna som balanserade två överfulla glöggmuggar och bror blev brutalt påkörd av hetsig karl med barnvagn, men det är en annan historia.😅

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *