Dagens kort från Ancient Wisdom Oracle Cards 25/12

Dagens budskap handlar mycket om religion och att göra det som är rätt. Som vi alla vet finns det vissa extrema grupper i världen (terrorister) som begår fruktansvärda handlingar i Guds namn (Allah). Jag ser inte dessa personer som religiösa utan snarare att dom missbrukar sin religion på värsta möjliga sätt. Att starta krig och begå mord i Guds namn ska fördömas nu och alltid! Kärleken segrar tillslut men ibland kan det se mörkt ut. Just nu kan det tyvärr vara så att en terrorattack av större mått planeras.

Usch, sånt där vill jag inte ens tänka på! Olustigt…

Men det är inte bara terrorister som missbrukar och begår brottsliga handlingar i Guds namn, det kan även så kallade ljusarbetare göra, nyligen har det varit löpsedlar om “John of God”, det berömda transmediumet och healern som verkat i Brasilien i över fyra decennier. Tiotusentals människor har vallfärdat till honom för att få hjälp varje månad. Nu har det alltså framkommit att han utnyttjat hundratals kvinnor sexuellt. Bara för att en människa är känd ska man inte sätta denne på en piedestal och tro blint på att han/hon enbart gör gott. Lita alltid på din magkänsla, om något verkar skumt så är det troligen det. Skandal var ordet! Fler “ljusarbetare” med dolda agendor kan komma att avslöjas framöver, det är såna tider nu, och det kan röra sig om både kända och mindre kända.

Om du själv är med i en organiserad grupp, religiös eller spirituell, kan det tyvärr finnas en och annan där just nu som inte har rent mjöl i påsen. Var på din vakt.

I övrigt säger kortet att du ska stå upp för det du tror på. Det ser oxå ut att gå bra på kärlekens och ekonomins områden, dock ska du hålla dig till “reglerna” och inte prova på några okonventionella metoder.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. God jul ! Ja jag vart med om det skumt. Så jag är absolut på min vakt.
    Håller med dig är bedrövligt onda människor fins och andar och lömska.
    Går alltid på mag känslan.

  2. Åh tack för detta budskap! 🙏
    Saknat dina budskap och din Healing.
    God jul kram Gitte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *