Dagens kort från Ancient Wisdom Oracle Cards 28/12

Känner du dig uttråkad?

Om så är fallet ska du inte låta den känslan ta över och svepa iväg med dig så att du medvetet försöker skaka om saker och ting runtomkring dig. Hitta på någonting roligt och givande att göra istället för att skapa drama mellan dig och andra människor.

Kortet kan även indikera att det finns en person (du själv eller någon annan) som får näring av- eller trivs med att skapa drama på olika sätt, en person som njuter av att skaka om tillvaron så att andra “går igång”. Personen ifråga har massor av energi, synd bara att den är missriktad! Det hade varit bättre att rikta om den energin och lägga den på något vettigt istället.

Handlar det om ett barn så är det inte barnets fel att den gör så, det är en signal till de vuxna att något inte står rätt till och det är de vuxnas ansvar att gå till botten med vad det egentligen handlar om. Kanske barnet behöver få utlopp för sin kreativitet? Eller kanske en vuxen som verkligen lyssnar och förstår?

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *