Det här med tandläkaren…

Hej😊

Usch nu sitter jag här med Sveriges ångestpåslag! Anledningen till det är att jag måste gå till tandläkaren idag. Jag har fått en akuttid. Under ett par års tid har jag fått återkommande inflammationer vid en visdomstand som är på väg upp, jag har en sån där ficka i tandköttet. Hittills har jag lyckats råda bot på det själv med hjälp av bakteriedödande tandkräm, men tyvärr verkar det inte hjälpa den här gången. Alvedon och Ipren hjälper inte mot värken som är vidrig! Halva huvudet pulserar här.

Hör och häpna

När jag ringde tandis imorse fick jag höra att sist jag var där var år 2005!!! (Helt sjukt vad åren rinner iväg.) Men det har sina orsaker:

  1. Det är dyrt
  2. Tandläkarfobi (halvt iallafall)
  3. Jag har inte haft några besvär. Jag har inte haft ett hål i hela mitt liv.
  4. Sa jag att det är dyrt?

Nu var dom snälla och lovade att jag skulle få det på faktura, alltid något. Men fyy va nervös jag är!

Tänk om det här är domedagen för alla mina tänder? Tänk om…tänk om…tänk om…

Nej, nu måste jag sätta mig och andas ett tag!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *