Dagens kort från Spirit Oracle Cards 31/12

Dagens budskap dyker upp rätt ofta nuförtiden och det handlar om att tänka positivt.

Den största utmaningen mänskligheten tampas med i livet är att fokusera på det man vill ha istället för det man inte vill ha. Så detta tål att upprepas många gånger om: när du fokuserar på det du inte vill ha drar du till dig mer elände, och när du fokuserar på sånt du är tacksam för drar du till dig mer att vara tacksam över. Universums lag.

Du lever i ett universum som fungerar fullständigt perfekt på alla sätt och vis. Det kan dock tyckas märkligt med tanke på hur världen ser ut just nu, men universum är högst förutsägbart och styrs av Lagen om Attraktion, och allt som händer händer enligt den lagen. Inga undantag.

Oavsett om du tänker positivt eller negativt så får du det du fokuserar på. För när du fokuserar på något sänder du ut en vibration som universum alltid måste svara på. Så fungerar Lagen om Attraktion.

När du förstår och använder dig aktivt av Lagen om Attraktion kommer du att skapa det du verkligen vill ha. Så fokusera på det positiva i ditt liv.

Jag vill tacka alla er som följt mig under 2018 och jag ser fram emot att få fortsätta dela mina budskap och andra inlägg även i fortsättningen. Tusen tack för alla fina och värmande kommentarer ni gett mig. Ni är underbara!

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

18 kommentarer

  1. Tack för alla underbara budskap 2018 som många gånger lyfte mig eller fick mig tänka om och hamna på rätt vägspår o hitta tillbaka. Önskar Dig ett underbart år 2019 och hoppas på många nya kommande budskap
    Mvh.Kristina

  2. Tusen tack för detta Året och ett Gott Nytt Bättre År 2019 till dig och din familj. Kram.

  3. Gott Nytt År till dej också! Kärlek affirmerar jag till, att kunna GE, att vara kärleksfull, både mot mej själv och andra, KÄRLEK är Universums grundton! ♥️♥️

  4. Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig och dina närstående! Ser fram emot att följa dig under 2019. Tack för i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *