Dagens kort från Spirit Oracle Cards 2/1

Alla människor behöver ensamtid, eller egentid som jag kallar det, men det är inte alla som får det. Och det finns ännu fler som inte ser fördelarna med egentid. Dagens budskap vill säga att det är bra för dig att vara ensam, och det är skillnad på att vara ensam och att känna sig ensam. Det är faktiskt fullt möjligt att vara ensam utan att känna sig ensam.

Detta innebär inte att du måste vandra iväg och leva som eremit i nån grotta. Det handlar snarare om att lära känna dig själv bättre, att komma ihåg vem du egentligen är. Det klarar du inte om du hela tiden är omgiven av andra människor och annat som distraherar i den här världen. Den yttre världen kan vara väldigt begränsande eftersom det är lätt att förlora sig i den. Det enda sättet att hitta tillbaka till sig själv igen är att spendera tid ensam.

Din egentid kan ta sig olika uttryck, du kanske mediterar, filosoferar, promenerar, målar, skriver, lyssnar på musik eller annat. Vad du gör är mindre viktigt. Desto viktigare är att du regelbundet tar dig tid att vara ensam med dig själv och lära dig älska och uppskatta dig själv.

När du är fullständigt bekväm med att vara ensam kommer du att kunna vara fullt närvarande tillsammans med andra. Du kommer att vara mer medveten om vem du är. Du kommer att älska dig själv mer och du kommer verkligen kunna känna, uppskatta och älska andra människor och allt som är.

Det är endast under din egentid som du kommer förstå din djupa kontakt med hela skapelsen. Genom att känna det sambandet och låta den vetskapen uppfylla- och omsluta dig kommer du aldrig nånsin att känna dig ensam igen, oavsett om du är fysiskt ensam eller inte.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

12 kommentarer

  1. Precis vad jag känner att jag behöver idag. Ska försöka ignorera “måsten” och bara vara med mig själv en stund.
    TACK <3

  2. Så viktigt det är,det man menar med att vänta in sin själ.
    Vänta på egen lust och accept, då går det man bestämmer sig för bra men respektera sig själv i detta!😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *