Dagens kort från Spirit Oracle Cards 3/1

Alla människor på jorden kommer från samma källa. Vi människor är sammanlänkade med varandra vart än i världen vi bor. Vi är alla ett. Tyvärr är en stor del av mänskligheten omedvetna om detta. Dom har glömt vilka dom är. Dom har glömt vart dom kommer ifrån. Dom har fallit i glömska.

När man vandrar här på jorden med rullgardinen nerdragen framför ögonen är det lätt hänt att hamna i “vi mot dom-tänket”. Och då skapas klyftor, motsättningar, segregation, krig och annat elände.

Jag vet att det finns många som inte vill befatta sig med faktumet att vi alla är ett, “vem vill vara ett och samma som den där idioten?”. Här behöver vi stanna upp och tänka några varv till. Där vi alla kommer ifrån finns inga “idioter”, personlighetsdrag som förknippas med “idioti” är något vi utvecklar under livstiden här på jorden av olika individuella anledningar.

Men vi alla kommer från samma källa och därav är vi alla ett, bröder och systrar, oavsett om du gillar det eller inte.

Chief Seattle

Som Chief Seattle sa en gång: “Man did not weave the web of life. He is merely a strand in it. Whatever he does to the web, he does to himself.”

En klok man det där.

För precis så är det. Vi är alla sammanlänkad energi, och vad varje enskild person gör mot någon annan eller mot världen gör han/hon mot sig själv. Det Du gör påverkar alla andra människor på den här planeten.

Det är stort, det är djupt och det kan vara väldigt svårt att ta det här till sig.

The good of one is the good of all”

Målet för oss alla är att vara villiga att acceptera varandras olikheter medan vi med medkänsla jobbar mot allas högsta bästa goda.

Att kämpa och kriga emot olikheterna garanterar bara att vi blir mer åtskilda från varandra.

Att acceptera olikheterna och att uppriktigt vilja det högsta bästa goda för alla är det enda sättet att försäkra oss om en verkligt allierad värld. En värld där alla är jämställda och accepterade. En värld som verkligen har en känsla av gemenskap.

Så här har vi det igen, utmaningen för 2019: “Var den förändring du själv vill se i världen”.

(Både lördag och söndag sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Mer info kommer)

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Den länken som har skapat och sammanlänkat oss alla är Gud…. allas vår fader, många kallar honom till Universum för han har skapat hela universum och jag tackar honom för mitt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *