Dagens kort från Spirit Oracle Cards 4/1

Du bor i ett perfekt Universum. Men det är ett universum som styrs av Lagen Om Attraktion. Därför kan inte universum ge dig något som du inte är redo att ta emot. Med andra ord: Du kan inte få något som inte matchar vart du befinner dig vibrationsmässigt.

Men å andra sidan: universum kan och kommer att ge dig vad det än är som matchar var du befinner dig vibrationsmässigt. Det kan givetvis verka för eller emot dig, helt beroende på vad du väljer att skapa. Så det krävs av dig att du är uppmärksam på vart du vänder din uppmärksamhet.

Ditt dominerande fokus och dina dominerande tankar beslutar din dominerande vibration.

Det spelar alltså ingen roll om resten av världen går åt skogen för du ensam kan ha ett fullständigt och lyckligt liv. Ett liv bortom dina vildaste drömmar.

Universum fungerar alltid perfekt och rättvist. Om det finns några “orättvisor” i ditt liv så har du själv skapat dessa när du förnekar din egen kraft, din skaparkraft. Och likaså när du förnekar din egen förmåga och ditt eget ansvar att skapa ett bekvämt och bra liv som passar dig. Du kan alltså inte skylla diverse “orättvisor” på någon annan eller något annat.

Vi alla behöver förstå perfektionen i allt som är.

Jag sänder Glädjehealing på distans till alla som vill vara med både lördag 5/1 och söndag 6/1 kl 14:00, om tiden inte passar går det bra att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS: läs noga innan du anmäler dig. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Hej!
    Hur går det till om man vill ta emot healing på natten?
    Mvh Annette

    • Hej😊 Alla frågor som rör healingen tas via e-mailadressen i informationsinlägget. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *