Dagens kort från Spirit Oracle Cards 7/1

Du kan endast leva ditt liv ett ögonblick i taget. Men oftast dränerar du all njutning och glädje från dessa ögonblick genom att göra för mycket på en gång. Främst genom att tänka på sånt som hänt i det förflutna och/eller oroa dig för framtiden. På så vis splittrar du din energi. Sen helt plötsligt så står du där, stressad, vilsen, förvirrad, och undrar vem du är och vad du gör här. Men om du enbart fokuserar på nuet, här och nu med kärlek, så kommer du märka att ditt liv blir lättare och enklare.

Vad tror du är skillnaden mellan det lilla bekymmerslösa glada barn du en gång var och det stora bekymrade glädjefattiga barn du är nu?

Det spelar ingen roll hur du tog dig dit du är nu. Allt som betyder nåt är vart du vill ta vägen nu. Men det blir svårt att ta dig dit du vill om du är olycklig där du nu befinner dig. Sök efter saker och ting i ditt liv som du känner dig glad och tacksam över, på så sätt tillåter du Lagen Om Attraktion att ge dig det du vill ha, allt det du bett om. Då kommer du minnas att det inte är så svårt att manifestera det du vill ha. I själva verket är det lätt och roligt!

Lita på din förmåga att kunna manifestera det du vill ha.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

 1. Det lilla glada bekymmerslösa barnet inkarnerade här på jorden för att lära sej sina livsläxor! Hade barnet fått gå bekymmerslöst genom livet så hade det kanske fått “bakläxor” i senare liv. Däremot beror vår lycka på HUR vi hanterar våra prövningar. Jag har gått igenom många svåra saker och det har tagit mej ett helt liv att lära mej FÖRLÅTA, det är inget man lär sej bara genom att trycka på en knapp, men när man djupt inne i sej känner att man faktiskt kan det, då är man lika lycklig som det lilla barnet även fast man är gammal! Du får inte lyckan gratis, man måste rensa ut olyckan först!
  Universums grundton är KÄRLEK, vägen dit går genom många inkarnationer! Kram♥️❣

  • Så sant! Att lära sig förlåtelse tar tid som sagt… kram ❤️❤️😊🙏🏻

 2. Tack snälla men jag önskar jag kunde lära mig att manifestera det jag vill ha.

 3. Det enda som jag fortfarande har som ett av mina mantran är den kända “livets stora lycka är att glömma, älska och förlåta! Och den är lika sann nu som när jag var 5. Alltså för typ tusen år sedan! 😁 ❤️💕💖😍🙏

  • Vi hade en liknande: ”Lär dig livets stora gåta. Älska, glömma och förlåta.” Så sant ❤️❤️😊

 4. Hur övar jag utan att låta egot stampa på mig jag vill vara mig, jag vill se mig somenkärlksängel på nått vis, jag älskar änglar och allt vad dem står för mig och jag älskar kärlek, med mina fina underbara barn, men jag känner mig ändå inte hel, varför? Vad är det jag saknar??. Det känns ju som att jag ska ar nått som kommer göra. Oss hela, men vvhom är det? Tips?? Jag önskar att det fanns ett kärlseksparti, där man gjorde allt av ren o skär kärlek och empati till dem som har det Lite svårare att gå runt alltså alla ensam äldre sjuka Som knapp vågar att ens ta. Sig till akuten flr
  för de vet om att da bara kommer att få skickas hem om ingen strider för dem, de orkar ju one inte strida själva när de inte ens får göra sin EGEN röst hörd, vad gör man med dessa e nsamma qkämpar som lider i tystnad för att dem inte hat något nätverk av folk som kan hjälpa dem??

  • Varje gång du känner att egot tar över så stannar du upp och väljer nya tankar istället, positiva. Om man inte känner sig hel har man tappat kontakten med sig själv. För några dagar sen skrev jag ett inlägg som innehåller 7 tips på hur du kan älska dig själv mer, läs det ❤️😊
   Det enda parti jag vet om som ligger närmast din beskrivning är Enhet, kolla upp det. Kram ❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *