Dagens kort från Soul Wisdom Oracle Cards 10/1

Dagens budskap påtalar vikten av att jorda dig och att meditera en stund varje dag. Det behövs inte mer än fem minuter om dagen för att du ska märka av en väsentlig skillnad efter några månader. Varför inte börja det nya året med en ny fantastisk vana?

Känn dina rötter växa djupt ner i Moder Jord och tacka henne, för hon är vacker, spontan och hon förändras ständigt. Hon är följsam, flexibel och stabil, och du ansluter dig till henne för styrka och stöd. Be om Moder Jords visdom och välsignelser och kalla på henne för inspiration och kreativitet. Hon stöttar dig varje dag för hon välkomnar dina rötter djupt in i sitt hjärta. Hennes jordiska kropp omsluter dig som en vårdande livmoder. Du är kopplad till hennes inre flytande kärna precis som du är kopplad till hennes yttre fasta kärna. Du och Moder Jord är ett.

Andas djupt och slappna av. Du har ingen brådska. Du har både tiden och utrymmet för att stanna upp och begrunda och ta en titt på din resa så här långt. Sjunk ner i denna stillhet och omfamna dina visioner som växer fram ur denna djupa och heliga plats. Ta emot klarhet om dina djupaste drömmar och önskningar medan du laddar dina energier och slår dig samman med Universums visdom.

Träd in i djup inre reflektion och meditation för att ta emot vägledning och visdom. I tystnad känner du kontakten med Anden när du kommunicerar med osynliga världar.

Frågor att ställa dig själv

Spenderar jag tillräckligt mycket tid i ensamhet för att ta emot vägledning och visdom?

Hur kan jag spendera mer tid att vara i medveten kontakt med Moder Jords energier för att känna mig mer jordad och centrerad?

Är jag villig att lära mig hur jag får stopp på mitt sinne och få en djupare kontakt med Universum?

Kommer du att ta dig tiden att verkligen svara på dessa frågor istället för att bara läsa igenom dom?

Kommer du att sluta upp med undanflykterna och verkligen gå in för att meditera en stund varje dag?

And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair”. – Khalil Gibran

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *