Dagens kort från Vibrational Energy Oracle Cards 16/1

Dagens budskap handlar om att läka på djupet. Och vägen till läkning är att älska sig själv, att acceptera sig själv och att uppskatta sig själv för den man är.

Budskapet kommer väldigt lägligt eftersom att jag inom snar framtid kommer att publicera en 21-dagars utmaning där syftet är att lära sig att älska sig själv och att förbättra sin självkänsla. Denna kurs är utformad av Louise Hay, en fantastisk kvinna och författare som har hjälpt mig massor i livet. Kursen är offentlig och gratis. Jag tänker hjälpa till att sprida denna utmaning så att den når ut till så många som möjligt eftersom jag vet att den fungerar!

Det enda du behöver för att vara med är en badrumsspegel (eller en annan likvärdig spegel), en liten fickspegel samt en innerlig önskan att vilja förändra dig själv på djupet och ett engagemang att verkligen göra dagens uppgifter fullt ut! Det vi arbetar med är att aktivt förändra våra tankar och övertygelser om oss själva.

I min grupp Ljusglimten på Facebook finns det möjlighet att dela med sig av sina tankar, upplevelser och insikter i anslutning till varje lektion. Du är välkommen att gå med i gruppen😊.

Det är dax att du slutar kriga mot dig själv, det är dax att du accepterar en förändring vibrationsmässigt så att du kan släppa taget om de övertygelser som hindrar dig från att leva ett liv fullt ut i kärlek och glädje.

Du är värd denna transformation, så acceptera den och bjud in den NU.

Vill du vara med på denna spännande inre resa som garanterat kommer förändra ditt liv till det bättre? Håll utkik här i min blogg för resan börjar snart.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

20 kommentarer

 1. Hej Emma!
  Det låter fantastiskt vill gärna vara med.
  Var anmäler man sig?
  Kram😘

  • Du behöver inte anmäla dig, bara följa min blogg för här publicerar jag lektionerna. Välkommen 😊❤️❤️

 2. Tack Emma!! Vilket fint erbjudande du ger oss!!❤️
  Jag vill gärna delta!🙏💖🌟
  Är det på den här sidan vi ska vara?😘

  • Tack! Ja, det är här i bloggen jag delar lektionerna, men vill du vara med att dela med dig om tankar, upplevelser och insikter så gör du det i gruppen Ljusglimten på Facebook ❤️❤️😊🙏🏻

 3. Det låter som om det vore något för mig, dags att släppa taget och gå vidare nu❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *