En mäktig upplevelse!

Hej😊

Som jag skrev tidigare idag, i Dagens Budskap, så var jag med om en helt fantastisk upplevelse igår morse. Det var en sån otroligt mäktig upplevelse så jag kom av mig helt och hållet! Det här hände:

Jag satt i tystnaden för mig själv och tänkte inte på nåt särskilt. Helt plötsligt knäppte det till i mitt vänstra öra och det blev en sån där ton som när man ställer in en radiokanal. När tonen ebbat ut blev det en kompakt tystnad i just det örat och i nästa sekund hördes en väldigt mjuk androgyn röst som sa:

“Lyssna mitt barn, pionjär som du är. Transformationen är nära, och då min kära, kan du flyga fritt, det är inget påhitt. Kapa denna svans och fall i trance. Lyssna till din kärna, vi hjälper dig så gärna, att nå dit du vill utan onödigt tidsspill. Låt sanningen frodas för du kommer tordas finna din plats min kära, för nu är det nära. Lys klart som den stjärna du är, för tro oss, du lever så länge du lär. Tillåt dig expandera ut i det blå, så många överraskningar du då kommer få. Sprid sanningen på jorden, ta oss på orden. Allt blir till det bästa när du älskar din nästa. Sträck ut din hand till alla i detta land. Gör det du kan för att nå ända fram. Gör allt du kan, min kära, för ack du är ju så nära.”

Under tiden som jag lyssnade till den här rösten kändes det som om någon “petade till” något djupt inom mig. Samtidigt var det som att en vibration spred sig över hela min existens. Denna känsla kan jag omöjligt beskriva i ord för det mänskliga ordförrådet räcker inte till, men jag kände en sån djup tacksamhet och glädje att jag fick gåshud och tårarna bara rann. Det enda jag kunde få fram var tack, tack, tack.

Den här oerhörda känslan har jag endast upplevt en gång tidigare i mitt liv och det var när jag hörde Änglakören under en distanshealing. (Det var oxå en otroligt mäktig upplevelse!)

Jag vet inte hur jag ska förklara men efter att jag hört den mjuka androgyna rösten så kändes helt plötsligt alla värdsliga vardagliga ting så “små”. Det finns något så otroligt mycket större “där ute” än vad vi människor ens kan föreställa oss!

Hur ska jag nu kunna koncentrera mig på att till exempel diska och tvätta när jag är så otroligt inspirerad till att göra så många “viktigare” saker? Det enda jag vill göra nu är att låsa in mig nånstans där jag kan vara i tystnad och stillhet, där informationen och inspirationen kan flöda fritt och formas till ord genom min penna. Ord som jag kan dela med mig av till Er Alla!

Hur underbart är inte det här!?

Tack Universum och Änglarna för svaren jag bett om. Tack för denna mäktiga upplevelse!

Tack!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

30 kommentarer

 1. Sådana upplevelser är svåra att sätta ord på för det är inne i dej själv som känslan finns. Låt allt smälta in, du har en uppgift att fylla, tids nog kommer du att se och förstå vad det är! ( Du måste inte diska eller tvätta, bara vara med dej själv, du har ett mikrouniversum i din egen kropp med miljoner små väsen, precis som det finns ett makrouniversum i det stora kosmos. Vi lever i ett mellankosmos) 🙏 Allt består av KÄRLEK ! ♥️♥️ Kram till dej, jag förstår hur du känner! ♥️♥️

 2. Tack för att du delar med dig, jag förstår hur du känner det, samma som jag upplevde när jag träffade en ängel. Det är så otroligt kärleksfullt så tårarna bara sprutar, o man förstår hur oändligt stort allting runtom oss är o att vi har en uppgift. 😊😘💕

 3. Ps. Undrar hur du kom ihåg dom vackra orden som du lyssnade till? Blev dom kvar i ditt medvetande på ngt sätt , för du hann väl inte skriva ner dom just när du lyssnade? Ds.

  • Jo, jag skrev ner dom samtidigt som jag lyssnade. Jag har alltid papper och penna med mig i mina stilla stunder för då brukar idéerna och informationen flöda, och oftast går det snabbt!! Så för att komma ihåg det jag får till mig måste jag alltid ha pennan till hands ❤️😊

 4. Vilken lycka, jag kan känna din glädje.
  Du underbara Emma.
  Du tjänar va i denna lyckorus, all kärlek till dig. 🙏😃💜🙏

 5. Vilken Glädje du måste upplevt just då….
  Önskar att jag fått uppleva något liknande

  Stefan

 6. Det är inte meningen att du skall förklara bara lyssna o acceptera med kärlek! Du har god kontakt nu🥰💪

 7. Åh, vilken underbar upplevelse! Glad för din skull. Önskar också jag fick uppleva något sådant. Skulle gärna höra fortsättningen hur det utvecklar sig. Kram kära du 💜💖

 8. Ååå Emma!! Vilken fantastisk upplevelse !!!!Glad för din skull förstår att du har jobbat mycket för att komma dit du ör nu!!!💖🙏
  När tiden är mogen då kommer det som ska komma inget går att påskynda!!!
  Ljus och Kärlek!❤️🌟✨💫

  • Precis! När eleven är redo träder läraren fram ❤️❤️❤️😊🙏🏻

 9. Tack för att du delar med dig! 🧡
  Det låter som en fantastisk upplevelse 😇💖☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *