Dagens kort från Crystal Wind Oracle Cards och Ärkeänglarna 31/1

Det här kortet visar på något nytt. En ny början, en nystart. Och det kan vara inom vilket område som helst.

Lita på att du har vad som krävs för att ta steget fullt ut. Det är dax för dig att styra kosan mot något nytt, en ny riktning i livet. Men det kan även vara så att du är redo för att flyga ännu högre i din nuvarande riktning. Att avancera på något sätt.

Den här situationen är full av löften om framgång. Din framtid börjar idag, i detta nu.

Det här kortet är ett riktigt lyckokort!

Då ska vi se vad Ärkeänglarna har att tillägga om Dagens Budskap:

Du besitter en enorm skaparkraft! Var inte rädd för kraften inom dig, var inte rädd för din storslagenhet, var inte rädd för din visdom. När du lyckas med någonting och når framgång så inspirerar du andra. När du förändrar ditt liv så att det kommer i samklang med det du vill, dina intressen, så inspirerar du andra.

Var kraftfull! Var storslagen! För det är den du är!

Be Ärkeängel Mikael att han hjälper dig att rensa bort de rädslor som blockerar dig från att vara i din fulla kraft.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

 1. Hej fina
  Tack för budskapet idag
  Känner mig klar att gå vidare
  Kram å tack

 2. Tänk på att använda din skaparkraft i det GODAS tjänst, det finns också individer som har ondskefulla önskningar och som får sina behov tillfredsställda genom det som är mindre gott! Allt hör till vår utveckling, vi är bara på olika nivåer i våra liv , därför finns reinkarnationen, du hinner inte med allt under ett jordeliv och kan inte heller få alla dina önskningar uppfyllda. Som du sår får du skörda , en gammal sanning som är till hundra procent rättvis! Du har sått mycket i tidigare liv som du får skörda nu, du sår mycket också i detta liv som du får skörda både nu och i kommande liv, därför är det så viktigt att så goda och kärleksfulla frön! ♥️🙏

  • Absolut! Skaparkraften ska utgå ifrån kärleken som är vår sanna kärna. Och precis som du säger så krävs det många jordeliv för att slutligen nå upplysning som är vårat syfte. ❤️❤️❤️😊

 3. Fantastiskt budskap har precis för någon dag sedan öppnat upp det jag brinner för att göra där v stämmer detta fina budskap bra med det jag har som projekt

  Önskar alla väl gång i livet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *