Dagens kort från Soul Wisdom Oracle Cards 1/2

Dagens budskap handlar om att börja bli en medveten skapare.

Du besitter en enorm skaparkraft och du skapar hela tiden, varje sekund. Men oftast är det så att du själv inte är medveten om vad du skapar. Om ditt fokus ligger i det som varit (det förflutna) eller i det som inte hänt ännu (framtiden) så tappar du kontakten med dig själv. Du förlorar dig i känslor som exempelvis oro, ånger, skuld, skam och ångest beroende på vad du varit med om tidigare och hur din livssituation ser ut idag. Tankar och känslor är oerhört skapande så det du tänker på just nu och det du känner just nu är det som skapar din framtid.

Skapa kan du endast göra här och nu, i varje ögonblick, så det är viktigt att du alltid har ditt fokus på nuet. Bli medveten om vad du tänker på för en tanke åtföljs alltid av en känsla. Väljer du positiva tankar skapar du även positiva känslor och du skapar då en positiv framtid.

Öppna upp för friden, ljuset och allt det nya som finns i varje ögonblick.

Bli medveten om dina visioner just nu. Målar du upp en “katastrofal” bild av framtiden på olika sätt där du tänker på och lever dig in i diverse hemska scenarion som kan inträffa? Eller målar du upp en tillfredsställande bild av framtiden där dina drömmar och mål gått i uppfyllelse?

Som du tänker blir det.

Vad är dina visioner och mål?

Hur vill du att din framtid ska se ut?

Börja visualisera detta som att det redan har hänt.

Till exempel: Om du befinner dig i en ekonomisk knipa just nu så visualisera att du kan betala alla dina räkningar. Se dig själv sitta och betala räkningarna, känn lättnaden och glädjen över att du alltid har pengar så att det räcker. Börja även affirmera: “Jag är tacksam över att jag alltid kan betala mina räkningar”, upprepa den affirmationen högt (tyst funkar oxå om det är folk i närheten) för dig själv minst 100 gånger om dagen. Efter ett tag kommer du att märka av positiva förändringar och bli varse att din ekonomi förbättras på de mest mirakulösa sätt! Börja inte analysera hur det kommer att lösa sig utan lämna över den biten till Universum och ha tillit till att Universum löser det på bästa sätt. Om tvivel uppstår och du kommer på dig själv med att tänka: “Nej, det här kommer aldrig lösa sig”, så byt genast ut den tanken mot en positiv affirmation som till exempel: “Jag litar på att allt löser sig till det bästa, det gör det alltid.” Upprepa den affirmationen minst 10 gånger eller tills du känner att du återigen är inne på det positiva spåret.

Vilken ny och positiv start vill du skapa?

Söndagen den 3/2 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Om tiden inte passar kan du välja att ta emot till natten istället. All information du behöver hittar du HÄR, OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller skickar e-mail/kommentarer med frågor. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Fantastiskt verkligen skall börja ännu mera med positiv utsändningar en vad jag gör redan i dag all lycka och väl gång för dig eller kommer att bli helt underbar

    Tack och må änglarna lysa över dig ännu mera en vad dom redan gör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *