Dagens kort från Tarot of the Witches 25/2

Godmorgon😊

Min absoluta favorit tarotlek är Tarot of the Witches. Det var den första leken jag drogs till i en butik för ca 17 år sen och det var den jag övade upp mig på. Alla dessa år har gjort den något sliten (utan att överdriva):

Rätt sliten va?

Men nu äntligen har jag köpt en ny!! Jag kan tipsa om att vissa webbutiker säljer sina produkter billigare på Tradera.

Ser fram emot många år med denna nya goding!

Nu kör vi Dagens Budskap:

Karriär

Solen upp och ned kan tyda på att framgångarna undviker dig, att dom uteblir. Alternativt så kan det betyda att du har satt upp orealistiska mål eller att du inte tar de praktiska steg som krävs för att nå dit du vill. Kortet kan även tyda på att du arbetar i en “kniven mot strupen” miljö, där det värderas högst att vara egoistisk och tävlingsinriktad. Är det värt det? Det kan vara dax att du frågar dig själv varför du inte når ditt mål. Vad är det som gör att framgångarna uteblir? Vad kan du behöva förändra? Det kan krävas att du ändrar strategi för att solen återigen ska lysa på dig och din karriär.

Kärlek

Här porträtterar Magikern en man som bara har goda intentioner i sitt hjärta. Relationen i sig själv är fri från stress och kärleken mellan de två personerna är magisk. Och det bästa av allt är att denna relation är välsignad av Universum! Detta kan innebära att din själsfrände är på väg in i ditt liv, eller en bekräftelse på att du träffat din själsfrände.

Lycka/öde

Rent finansiellt borde det gå bra för dig då balansen ser ut att finnas där. Och det är viktigt att du fortsätter att behålla balansen när det gäller ekonomin, hellre att du fokuserar på det och att spara undan pengar än att du tar risker på något sätt. Det ser inte ut att vara en bra tid för nya investeringar eller större inköp. Håll på pengarna och försök att få dom att växa på ditt sparkonto istället.

(Sen vill jag poängtera att dom här budskapen inte gäller alla utan majoriteten av de som läser. Om du vill veta hur Du tolkar Dagens Budskap kan du klicka HÄR)

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *