Dagens kort från Mystical Dreamer Tarot 5/3

Kortet “Döden” står för naturliga avslut. Något i ditt liv kommer att “dö ut”, ta slut, upphöra. Det är precis som det ska och det finns inget du kan göra åt det. Det som sker är oundvikligt. Det kan handla om precis vad som helst i ditt liv, relationer kan ta slut, en anställning kan upphöra, ett bostadskontrakt kan upphävas, gamla mönster, beteenden och åsikter kan dö ut, ett missbruk kan upphöra, och så vidare. Vad det än är som försvinner i ditt liv så ska du veta att det är meningen så. Därför är det viktigt att du accepterar denna livsförändring. Följ med i livets flöde. Gammalt måste försvinna för att det nya ska kunna komma in och ta plats. För något nytt blir det. Något nytt och bättre som tjänar dig. En nystart inom något område. Och även om det känns tungt just när förändringen sker så försök att fokusera på ljuset i horisonten. Ljuset kommer närmare och närmare. Tids nog kommer du förstå att denna förändring var en gåva.

Nu var det inte så länge sen som Döden dök upp som Dagens Budskap, det kan tyda på att det finns vissa som redan vet vad denna förändring handlar om, vissa som på grund av rädsla motsätter sig denna förändring och klamrar sig fast vid det gamla istället för att släppa taget och låta processen ske. Det kan till exempel handla om att en relation håller på att ta slut eller som har tagit slut redan, men ändå kan man inte släppa taget om personen ifråga. Eller att tiden är inne för dig att avsluta ett missbruk “nu eller aldrig” men trots det väljer du att fortsätta, detta kan även handla om en medberoende-situation. Om du vet med dig att du är i den sitsen att du inte vill släppa taget om vad det än må vara så ska du veta att det du håller fast vid är onödigt lidande. Och det kommer fortsätta vara ett lidande ända tills den dag du väljer att släppa taget och välkomna förändringen och det nya goda.

För en förändring är oundviklig i det här fallet. Att motsätta sig förändringen leder till stagnation. Tillåt inte sorg och förlust att dominera dina tankar och känslor i det långa loppet, givetvis är det okej att sörja men budskapet är att inte fastna i detta tillstånd för det hindrar dig i din utveckling framåt och det hindrar det nya från att komma in i ditt liv. Det är viktigt att känslor av sorg och förlust får ett avslut.

Kom ihåg att såna här stora förändringar är viktiga livsläxor som innehåller vackra gåvor, gåvor som visar sig längre fram längs vägen.

När en dörr stängs öppnas en annan. Alltid.

Kortet kan även varsla om att ett möjligt arv eller oväntade pengar kommer din väg.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Jag hör till dom som har förlåtit och satt dubbla hänglås på allt gammalt skrot! Jag ser fram emot allt nytt som jag känner är på gång. Tack till Universum och dom budskap jag får genom dej, en del av dom är avklarade för länge sedan, andra bekräftar att jag är på rätt väg! 💖🙏🌻

  2. Tack fina💖💖💖 bekräftelse på att jag kommit en bra bit på väg. Vågat avsluta våga tänka nytt. Släppt mycket sorg och tunga tankar.
    Kortet och budskapet säger att jag är på rätt väg
    Ljus och kärlek till dig

  3. Tack finaste🌹😊 . Detta va stämmer väl. Sitter och funderar på allt runt mig.
    De finns saker ja är mitt i nu, del sånt jag släppt och gått vidare med. Sånt ja fått veta nyligen om.Kortet ger mig en vink att de är på på gång .Och jag vågar fortsätta. 💖🙏Kärlek o ljus till dig💖🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *