Dagens kort från Tarot of the Witches 6/3

Idag är det nymåne, en perfekt dag för att sända ut dina önskningar till Universum. Om du vill läsa mer om hur du lyckas manifestera vid nymåne kan du klicka HÄR.

Dagens budskap säger att du kan förverkliga dina drömmar nu med hjälp av hårt arbete och beslutsamhet. Allt är möjligt. Självdisciplin kan vara nyckeln här. Var uppmärksam på de små detaljerna. Kanske behöver du sätta dig i skolbänken igen gällande något område, ta reda på mer information, lära dig mer.

Du kan behöva ordna upp din ekonomi nu på något sätt, ta tag i den biten. Du kan behöva tänka om, se över din budget och hur du handskas med pengarna för att få det att gå runt. Ekonomiska problem är endast tillfälliga om du är försiktig med pengarna. Ett tips är att direkt du får lön/sjukpenning eller liknande så betalar du alla räkningar, det du får över plockar du ut i kontanter och delar upp summan i fyra lika stora delar. Lägg de fyra delarna i ett varsitt kuvert och skriv veckonummer på dom. Då vet du exakt vad du har att röra dig med vecka efter vecka fram till nästa utbetalning. Och då gäller det att hålla sig till veckobudgeten och inte talla på nästa veckas kuvert i förtid! Självdisciplin. Om du får pengar kvar efter en vecka kan du unna dig något extra veckan efter, eller sätta in dom på sparkontot.

Dagens budskap avslutar med att säga att du inte ska vara rädd för att ta betalt för dina tjänster eller dina produkter. Det handlar om att ge och ta. Om du inte vill ta betalt i rena pengar så kan ett utbyte av tjänster/produkter gå lika bra. Huvudsaken är att du får något tillbaka för din tid och energi. (Nu syftar jag inte på att du ska kräva betalning för att du hjälper farmor att klippa gräset till exempel, vissa saker är det självklart att man hjälper till med utan att kräva något i gengäld. Jag hoppas att du förstår vad jag menar här.) Du kanske målar tavlor eller handarbetar på annat sätt och säljer dina verk, sätt då ett skäligt pris på produkten baserat på materialkostnader och den tid och energi du lagt ner. Var inte rädd för att ta betalt! Samma gäller även inom den mediala branschen, även fast det finns vissa som kräver att man ska ge av sina mediala förmågor helt gratis, vilket är helt befängt! Jag har personligen aldrig förstått hur såna människor tänker som tycker att om man är född med en medial förmåga så är man skyldig att hjälpa andra gratis. Baserat på vaddå? Att man har fått förmågan gratis av Universum eller? Men då borde det gälla alla färdigheter vi fått av Universum såsom vilken yrkeskategori som helst. Men jag har då aldrig hört nån gnälla över att hantverkare, läkare, bilmekaniker och andra inte jobbar gratis? Och de som gnäller jobbar med all säkerhet inte gratis dom heller. Nej…trams detta! Medium och healers kan inte överleva på luft och kärlek…hör och häpna. Självklart ska du ta en skälig betalning för den tiden och energin du lägger ner även inom det andliga området! Förminska inte dig själv.

(Nu går Merkurius retrograd så kommunikationen kan ställa till det, det gäller kommunikationen människor emellan så väl som transportmedel)

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

11 kommentarer

 1. ?.? Lite speciellt att jämföra t.e.x en lång utbildning till läkare och deras lön med mediala förmågor kan jag tycka! Sen kan man ju anse vad man vill om “lönen” bland olika kategorier, en medial person kan ju själv bestämma hur hen vill ha det! Där finns inga stora studieskulder i alla fall !🌻

  • En speciell färdighet och en annan speciell färdighet. Ingen skillnad alls för mig. Vissa yrken kräver studieskulder och andra inte. Vill man livnära sig på något måste man ta betalt. Inget konstigt.

 2. Haha! Har väl aldrig svävat ut ekonomiskt som jag gjorde igår. Vet att jag får hålla i plånboken lite extra nu och så kommer det här kortet. Mitt i prick! Haha. Tackar, tackar. Ordning på torpet.

 3. Om man får så lite från A-kassa så det inte ens täcker hyran, hur ska man då klara sig?
  Väldigt jobbigt, eftersom vi riskerar att bli vräkta nu…
  Tur att jag har manifesterat jobb, så situationen kanske löser sig till slut?
  Jag önskar det, eller att ny bostad är på väg in i vårt liv.
  Så vi kan bygga upp vårt förhållande från grunden, tillsammans i vår nya bostad.
  Allt är möjligt o inget sker av en slump. Tack snälla du för budskapet

  • Ja, då är det svårt! Jag var i samma sits en vända i somras. Och precis som du säger gäller det att manifestera, att inte tappa manifesterandet mellan varven utan hålla fast i det hela tiden, varje dag. Lättare sagt än gjort, men man får göra sitt bästa. Lycka till Lotta! ❤️❤️❤️😊🙏🏻👍🏻

 4. Det är väl skillnad på “färdigheter” . En medial förmåga är ju ngt speciellt som man inte kan “läsa sej till” – däremot är ju ett yrke ngt helt annat. Ingen missunnar väl dej att ta betalt för ditt arbete, det behövs ingen jämförelse med andra “yrken”!

  • Nej, jag gör ingen skillnad på färdigheter och jag värderar alla yrkesgrupper lika högt. Och jo, det finns många som missunnar mediala människor den rätten att ta betalt, därav dagens budskap. Och just därför gjorde jag jämförelsen. Jag personligen har dock valt att inte ha det som yrke.

 5. Det finns många missunsamma människor och det är ju deras problem, inte den personens som dom missunnar.

  • Exakt. Tråkigt dock att många inte vågar ta betalt för sina tjänster just pga vissas missunnsamma åsikter. Men det hoppas jag att Dagens Budskap ändrar på!

 6. En liten fortsättning på detta med färdigheter och värderingar : Det är en utvecklingsfråga detta att värdera – alla borde värderas efter sin egen unika förmåga och kunskap, men tyvärr! Vi är inte där ännu. Samhället värderar efter utbildning och legitimerade yrken, inte efter speciella talanger, om du inte t.ex. är en extra duktig idrottare eller artist, då värderas du högt när det gäller betalning! Det finns ingen “rättvisa” ännu för människors olikheter, vi värderas efter vårt kunnande, så är det bara. Därav också synen på medfödda talanger och mediala förmågor, dom värderas på olika sätt när det gäller pengar. Så finns det också dom som utnyttjar människor, bedragare inom alla områden, alltså är detta en fråga om moralisk utveckling och detta lär man sej inte under ett enda jordeliv – vi får nog börja med att själva lära oss förståelse och respekt för allas olika talanger! ♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *