Dagens kort från Archangel Michael’s Sword & Shield Oracle Cards 8/3

Ärkeängel Mikael kommer till dig idag för att påminna om att du är ett rent perfekt vitt ljus, och han ber dig komma ihåg hur älskad du verkligen är. Nu och alltid.

När ljuset tänds kan inte mörkret längre existera.

Det är dax att du finner glädjen i vem du egentligen är. När du upplever glädjen kommer du i kontakt med Universums skönhet och kraft, och det föder ditt hjärta och ger näring åt din själ.

Änglarna flyger därför att dom tar så lätt på sig själva” – sagt av okänd

Lämna över dina bördor och bekymmer till Ärkeängel Mikael. Skapa tid för sådant som är roligt och skratta högt och mycket. Och det är även viktigt att kunna skratta åt sig själv.

Nu kan du gå lyckliga, glada och tillfredsställande tider till mötes. Kanske du rent av kan känna det som att du är i sjunde himlen? Trevliga event eller andra roliga sammankomster kan stå för dörren. Giftermål kommer upp här, likaså graviditeter, det kan gälla dig eller någon i din närhet. Acceptera livet och följ flödet. Det blir bra.

Nu i helgen är det äntligen dax för Glädjehealing igen! Jag sänder på distans till alla som vill vara med både lördag 9/3 och söndag 10/3 klockan 14:00. Passar inte tiden går det bra att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Varmt välkomna! 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Jag lämnar över mina bördor och bekymmer till dig Ärkeängel Mikael för jag orkar inte bära dem ensam längre. Tack Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *