Dagens kort från The Witches Tarot 9/3

Det här kortet tyder på att du har tagit på dig för mycket, för många bollar i luften. Dock ser det ut som att det är trevliga bollar. Roliga, kreativa saker eller projekt. Men även fast du njuter av att ha ett aktivt socialt liv så kan kraven från familjen, vännerna och arbetet bli överväldigande.

Det har blivit för mycket av det goda helt enkelt. Och även fast du hade ädla intentioner med allt detta så flödar den kreativa energin över alla breddar och forsar fram åt alla håll och kanter. Du dras åt för många riktningar just nu. Splittrar du din energi på det här sättet brukar det bli pannkaka av det mesta nämligen. Det du behöver göra är att släppa någonting och samla ihop din energi. Lägg ner ett par eller fler av dom här bollarna så att du kan göra klart dina uppgifter och nå målet med behag. Lär dig att delegera uppgifter i arbetslivet likväl som i det privata, för annars kan det vara svårt att lyckas med bra resultat.

Nu är det dax att du väljer: vad kan jag sätta åt sidan och vad är det som är viktigt?

Budskapet kan oxå innebära att du befinner dig i en övergångsperiod just nu, du befinner dig mitt emellan det gamla och det nya så att säga. Och då är det lätt att man blir tillfälligt blind. Du kan ha svårt för att se nästa steg och kan då fastna i grubblerier eller orostankar. Rådet är att du ska undvika att fastna i framtiden, fokusera på här och nu istället. Just nu är allt som det ska. Det kan ta sin tid att ömsa skinn. Men när du har gjort det kan du lyfta ditt huvud och se klart igen. Då ser du vart du ska. Ha tillit så länge. Meditera och fokusera på medveten närvaro. Hitta lugnet i din “blinda” situation. När du inte kan se klart i den yttre världen kan det vara ett tecken på att du ska vända blicken inåt istället. Där har du svaren.

En annan tolkning kan vara att du har burit runt på en börda en längre tid, men snart kommer den bördan att lätta för dig. Ha tillit till att det snart blir lättare på din väg framåt. Du kommer att gå stärkt ur detta.

En börda kan även innebära att du sitter fast i det förflutna. Att du släpar runt på negativ energi i form av sådant du ångrar, möjligheter du missat, varför blev det som det blev?, självömkan och så vidare. Befinner du dig i den situationen ska du veta att du just nu står och trampar vid ett vägskäl. Och du behöver göra ett aktivt val för att förändra din situation till det bättre.

“Don’t play the blame game – put the past behind you and don’t look back.”

Idag 9/3 och imorgon 10/3 sänder jag Glädjehealing på distans klockan 14:00 till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Varmt välkomna! 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *