Dagens kort från Beginner’s Guide to Tarot och budskap från Änglarna 10/3

Temat är ekonomisk trygghet och stabilitet.

Den här kungen avbildar mänsklig ambition och han representerar en önskan om status och den makt som status innebär. Myntkungen beskriver någon som har jobbat hårt för sina framgångsrika resultat och är väldigt nöjd med det han åstadkommit. Han är fast besluten om att njuta av och dra fördel av sina jordiska tillgångar. Han är väl medveten om vikten av att anstränga sig för att nå sina mål. Han är inte rädd för hårt arbete och det leder till att han kan skörda det han sått med en lugn uppskattning. Myntkungen står för det jordiska och han åtrår respekt och status. Den starka beslutsamheten och önskan om att lyckas brukar leda till det önskade målet. Det kan handla om rikedom, välstånd, makt eller social status.

Kortet visar på tre olika alternativ:

  1. En auktoritär person med Myntkungens egenskaper kommer snart in i ditt liv på något sätt.
  2. Du själv besitter dessa egenskaper och kommer snart att få skörda framgångar på det jordiska planet.
  3. Du kan behöva utveckla Myntkungens ambition och beslutsamhet för att lyckas materiellt och socialt.

Dagens Budskap innehåller även positiva förändringar! Om du inte känner dig inspirerad redan nu så kommer du snart att göra det för nu handlar det om kreativa energier och en ljus framtid!

Om du känner dig olycklig i din nuvarande situation ska du veta att nya möjligheter finns inom räckhåll. Om du känner det som att dina drömmar har gått upp i rök ska du veta att nya möjligheter växer fram. Det ser väldigt positivt och ljust ut framöver om du väljer att gripa tag i dessa möjligheter som snart uppenbarar sig för dig.

Detta vill Änglarna säga oss angående Dagens Budskap:

“Var inte rädd för att visa andra vem du är och vad du kan. För fram dina egenskaper i ljuset. Du är strålande, kraftfull, framgångsrik och intelligent. Du är fantastisk på så många sätt och vi önskar att du börjar lita på att det är så. När du för fram dessa egenskaper i ljuset kommer du att nå nya höjder. Dina drömmar och önskningar uppfylls.”

Idag 10/3 sänder jag Glädjehealing på distans klockan 14:00 till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Varmt välkomna!😊

Det är många som hör av sig till mig och vill ha vägledning. Jag erbjuder inte vägledning för tillfället på grund av tidsbrist.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *