Dagens kort från Tarot of Trees 11/3

Energierna gällande ekonomisk trygghet, stabilitet och välstånd håller i sig, och dom är starka! Det du skapar nu kan föröka sig lika snabbt som kaniner. Så tänk på att skapa medvetet.

Aladdins lampa dyker upp. Det innebär att dina önskningar slår in. Alla önskningar, därför är det viktigt att du har en tydlig avsikt. Om du fick tre önskningar vad skulle de vara? Vad önskar du ska hända i ditt liv? Vad ger dig mest glädje? Fokusera på det istället på sådant du inte vill ha. Fokusera på det du är tacksam över och säg positiva affirmationer många gånger varje dag. Manifesteringarna kan ske snabbt nu!

Budskapet säger oxå att om du vill att något speciellt ska ske i ditt liv så måste du först så ett frö. Och fröet är som jag skrivit ovan: skapa en avsikt. Tala om för Universum vad du vill ha. Sen behöver det här fröet vatten och näring dagligen för att det ska växa fram ett resultat. Och det är här de positiva affirmationerna kommer in i bilden. Formulera dig som att det du vill ha redan har hänt. Så om du tillexempel vill ha mer pengar kan du säga: “Mina inkomster ökar ständigt” eller “jag är så tacksam för att jag alltid kan betala mina räkningar”, upprepa dessa affirmationer minst hundra gånger om dagen. Agera även aktivt i linje med din önskan. Så om du till exempel vill ha mer pengar men är arbetslös bör du fila på ett bra CV och söka jobb. Genom att agera aktivt samtidigt som du nöter affirmationerna leder till att din önskan manifesterar sig snabbare.

Om du redan har uppnått materiellt välstånd/ekonomisk trygghet säger kortet att du bör dela med dig till dom som inte är lika lyckligt lottade just nu. Du kanske kan köpa en matkasse till någon, skänka grejer eller engagera dig i nån form av välgörenhet. Det du sänder ut genererar mer välstånd i ditt liv.

Att vara rik behöver inte bara gälla pengar och materiella ting. Du kan även vara rik på kärlek. Sprid denna kärlek vidare till andra och mer kärlek kommer tillbaka till dig.

Kortet visar överlag på lyckliga och framgångsrika tider. Stora saker kan ske nu. Och möjligheterna för en förbättrad ekonomi ligger starkt.

Följ med i den här energin för den är kraftfull nu.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

 1. God morgon fina💖💖
  Tack för budskapet idag. Det kommer rätt i tid utifrån din tidigare vägledning.
  Ljus och kärlek till dig💖💖

 2. Skall man upprepa båda affirmationer eller en vad dom min 1oo om dagen
  tack detta fantastiska budskap verkligen tacksam för det som kommer in snart
  önskar dig en redigt fantastisk dag tack

 3. jag skall verkligen göra detta min 100 gångar om dagen dock kommer jag att använd en av dom ni har skrivet ovan
  tack önskar dig gudomlig dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *