Dagens kort från The Steampunk Tarot och budskap från Ärkeängel Mikael 12/3

Jag tycker att detta kort ger en klockren bild av hur Egots makt kan ta över oss totalt och få oss att begå skadliga handlingar mot oss själva och andra. Är det något vi kan bli “besatta” av så är det Egot! När Egot tar oss i besittning uppstår vansinne.

Nu kan det hända att du misstolkar något eller någon, du kan få för dig att något är fel, dåligt eller negativt. Eller så kan det vara att du dömer någon utan att ha alla fakta på hand. Dra inga förhastade slutsatser nu och agera inte impulsivt eller i affekt för då kan det gå galet. Du bör oxå se upp så att du inte går emot dina egna andliga övertygelser nu, eller så att du inte gör något ogenomtänkt mot någon annan. Det kan även vara så att du har insett att något i ditt liv inte är bra för dig, det kan vara ohälsosamma relationer eller någon annan situation som är skadlig för dig. Alternativt kan du vara utsatt för någon frestelse som är skadlig för dig, det kan handla om missbruk. Oavsett vad det handlar om så är du medveten om det nu, dra fördel av din medvetenhet och avlägsna dessa negativa begränsningar från ditt liv en gång för alla. Det är dax nu.

Så här säger Ärkeängel Mikael om Dagens Budskap:

I det fysiska livet och i den fysiska verkligheten så behöver du inte engagera dig i energiska strider, manipulativa spel eller andra kamp-situationer för att dra till dig energi. Du behöver inte se dig om efter mer energi i den fysiska världen. Allt du behöver göra är att vända dig inåt och tillåta dig själv att öppna upp och lyfta dig själv in i den universella sfären. Då kommer du i kontakt med Källan. Känn kontakten med den universella källan och all den kärlek, energi, healing, välmående, kreativitet, medkänsla, glädje och vitalisering som finns närvarande där. Låt dessa fantastiska universella kvaliteter att smälta samman med ditt Varande. Vet att du är ett med Universum och tillåt dig själv att uppleva det nu. Låt skönheten, saligheten och storslagenheten (som den här kontakten för med sig) övervinna dig nu. Njut av att sola dig i Universums glans, och vet att du i varje ögonblick kan skapa den här förbindelsen.

När du är helt och fullt ansluten till universum så finns alltid universums kärlek och ljus, välmående och sorglöshet tillgängligt för dig, och det kommer till dig helt utan ansträngning. Så när saker och ting börjar hopa sig i den fysiska världen (fullspäckade scheman, konflikter och folk som tar av din energi) vet då att du har ett evigt förråd av livsenergi, ljus och gudomlig kärlek att ge av. Kom ihåg, där och då, att andas, slappna av, och medvetandegöra det universella ljus som finns inom dig och runtomkring dig, för det är invävt i varje ögonblick och i varje liten partikel av verkligheten.

Andas, öppna ditt hjärta och höj dig för att bli en länk direkt till universum för din egen skull, till din fördel, för din läkning, för ditt välmående och för allas högsta bästa goda.

Med andra ord: Låt inte Egot förvilla dig bort från ljuset, kärleken och allt som är Du.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Från djupet av mitt hjärta ett stort Tack Ärkeängel Mikael.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *